Έκραξε τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός που ήξερα, είχε αλλάξει και δυστυχώς μετά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»

Έκραξε τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός που ήξερα, είχε αλλάξει και δυστυχώς μετά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»

«Ο Ολυμπιακός που ήξερα είχε αλλάξει και δυστυχώς μετά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκραξε τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς δηλώνοντας πως «ο Ολυμπιακός που ήξερα, είχε αλλάξει και δυστυχώς μετά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε σε πορτογαλική ιστοσελίδα για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, τον Ελ Αραμπί και το τι… κληρονομιά άφησε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που εργάζεται πλέον στο Κατάρ και την Αλ Γκαράφα μίλησε στο portal Zero Zero τόσο για τον Ολυμπιακό και τον Ελ Αραμπί όσο και για τα συναισθήματά του. Ο Μαρτίνς είπε για:

Την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: Δεν είναι ποτέ κάτι εύκολο, όπως μπορείτε να μαντέψετε. Θα πρέπει να αναφέρω όμως μία άλλη παράμετρο που είναι σημαντική για μένα: η αξιολόγηση της παρουσίας μου. Δεν μπορώ να το αφήσω ή να το ξεχάσω.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες που κοούτσαρα και πήγαν σε πιο μεγάλες ομάδες ή πιο μεγάλα Πρωταθλήματα. Ο Σα, ο Ποντένσε, ο Γκιγιέρμε και ο Τσιμίκας. Παίκτες που ήταν στην ομάδα όσο ήμουν εγώ.

Το 2020 βγάλαμε 50 εκατ. σε πωλήσεις, χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα επωφελήθηκε πολύ από αυτό. Επίσης δεν ξεχνάω τον Ελ Αραμπί έναν παίκτη που έπαιζε στο Κατάρ. Χρωστάω ακόμα ένα δείπνο στον Ρουί Φαρία, που τον είχε στην Αλ Ντουχαϊλ. Είναι ένας φορ που θα μείνει στην ιστορία του Ολυμπιακού ως ο πιο καλός σκόρερ. Αυτά είναι τρομερά επιτεύγματα.

Το πως εξηγεί ότι αποχώρησε μετά από μόλις 2 ματς στη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό: Ο Ολυμπιακός άλλαξε πολλά και πολύ τον Γενάρη του 2022. Η φιλοσοφία του, η ταυτότητά του και γενικά τα πάντα διότι άλλαξαν πρόσωπα στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός που ήξερα είχε αλλάξει και δυστυχώς μετά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Έτσι έχει η ζωή του προπονητή.

Θα ήθελα φυσικά να συνεχίσω να έχω αυτή τη σταθερή σχέση και συνεργασία με την ομάδα. Είχαμε ανανεώσει και ήταν ότι καλύτερο τότε, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε. Όμως δεν μπορώ παρά να είμαι περήφανος. Τα δεδομένα στην ομάδα φέτος ήταν διαφορετικά.

Τους Μαντί Καμαρά και τους Μπουχαλάκη και Μασούρα: Είναι δύο Έλληνες διεθνείς και ο Μαντί που έχει πάεισ τη Ρόμα του Μουρίνιο. Ο Μασούρας είχε έρθει από τον Πανιώνιο με φανταστικές σεζόν με εμάς μετά και σε υψηλό επίπεδο με γκολ και ασίστ. Κάτι που δεν είναι σύνηθες για έναν winger. Ο Μπουχαλάκης είναι ένας παίκτης που είχε πάει στην Αγγλία και μετά γύρισε για να τον αξιοποιήσουμε.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X