Μέσι: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, η χειρότερη ήττα μου με την εθνική»

Μέσι: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, η χειρότερη ήττα μου με την εθνική»
Photo Credits: INTIME

«Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, η χειρότερη ήττα μου με την εθνική», δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι μετά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αργεντινή γνώρισε ήττα-σοκ από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2022, με τον Λιονέλ Μέσι όμως, αφού τη χαρακτήρισε τη χειρότερή του με την εθνική, να τονίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Η Σαουδική Αραβία «σόκαρε» την Αργεντινή και τον… πλανήτη, επικρατώντας της Αλμπισελέστε με 2-1 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Μουντιάλ. Ο ηγέτης της ομάδας του Σκαλόνι, Λιονέλ Μέσι, «βγήκε» μπροστά παραδέχθηκε πως η ήττα τους εξέπληξε, έστειλε όμως μήνυμα ενότητας και τόνισε πως είναι η στιγμή το γκρουπ αυτό να αποδείξει τη δύναμή του.

«Αυτό το γκρουπ ξεχωρίζει για την ενότητα και τη δύναμή του. Είναι η στιγμή να αποδείξουμε πως είμαστε πραγματικά δυνατοί. Έχουμε καιρό να βρεθούμε σε τέτοια κατάσταση αλλά πρέπει να σκεφτούμε όσα έρχονται και να προετοιμαστούμε καλά. Για όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται αλλά και για εμάς είναι μεγάλη η απογοήτευση. Δεν το περιμέναμε. Είναι η στιγμή που πρέπει να μείνουμε πιο ενωμένοι από ποτέ. Δεν το περιμέναμε αλλά εξαρτάται από εμάς», δήλωσε αρχικά.

«Ξέραμε ότι θα παίξουν έτσι. Ήμασταν λίγο βιαστικοί στο παιχνίδι και δεν νιώσαμε ποτέ όσο άνετα έχουμε συνηθίσει. Ξέραμε ότι θα ήταν καλοί στο να μας βγάλουν οφσάιντ. Καμιά φορά παρασύρεσαι και βλέποντας τόσο χώρο καταλήγεις εκεί. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. Η αλήθεια είναι ότι πέσαμε στην παγίδα επειδή μας φάνηκε εύκολο, δεν προσπαθήσαμε να «χτυπήσουμε» από τα πλάγια. Θέλαμε να παίξουμε με τον τρόπο μας και αυτό μας μπέρδεψε λίγο», είπε στη συνέχεια.

«Μέσα σε πέντε λεπτά κάναμε λάθη και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν είδα τις φάσεις των οφσάιντ, αλλά αφού δόθηκαν, τότε θα ήταν. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν έχω δεχτεί ποτέ ξανά τέτοιο πλήγμα σε αυτή την ομάδα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τώρα πρέπει μόνο να κερδίσουμε τα άλλα δύο ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X