Μερικές σκέψεις με αφορμή την υπόθεση του ΠΑΟΚ και πως μπορεί να συνδεθεί με την ΑΕΚ

Στη Θεσσαλονίκη ειρωνεύονται ακόμη την ΑΕΚ: «Βούτυρο στο ψωμί της ψεύτικης Πρωταθλήτριας!»

Ο Ενωσίτης ερμηνεύει το πρώτο χτύπημα προς την πλευρά του ΠΑΟΚ και θυμάται τι είχε ακολουθήσει με στόχο την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση του ΠΑΟΚ υπό κανονικές συνθήκες δεν αφορά την δική μας ομάδα. Μόνο που σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να κοιτάς την ιστορία και δη την πρόσφατη. Θέλουμε λοιπόν εδώ να θυμίσουμε πως την προηγούμενη υπόθεση με τον ΠΑΟΚ, αυτή με την πολυϊδιοκτησία, την είχε διαδεχθεί η αναταραχή που επιχείρησαν να δημιουργήσουν με την ΑΕΚ και την κλήση της στην Επιτροπή Δεοντολογίας με κατηγορίες για τις εκλογές κάποιων ΕΠΣ.

Να θυμίσουμε επίσης πως τότε, όταν ξεκίνησε η ιστορία η ΑΕΚ είχε ευθέως στραφεί εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη. Άρα θεωρούσε η ΑΕΚ πως και εκείνη η υπόθεση είχε να κάνει με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Όπως θεώρησε ο ΠΑΟΚ για την πολυϊδιοκτησία κι όπως θεωρεί και με την υπόθεση που τρέχει τώρα.

Να θυμίσουμε και κάτι άλλο, ακόμη πιο πρόσφατο. Την αποκάλυψη από την πολύ ψαγμένη σε σχετικά ρεπορτάζ «Δημοκρατία» πριν μερικές μέρες, για μια συνάντηση στο Μαξίμου, στην οποία… έπεσαν γέφυρες για να δοθεί τέλος στην κρίση στις σχέσεις της κυβέρνησης με συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Πως συνδέεται αυτό με όσα ειπώθηκαν στην αρχή του άρθρου; Υπάρχει έντονη φημολογία πως δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι αμέσως μετά από το χρονικό σημείο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ… έπεσαν οι γέφυρες, είχαμε το ξέσπασμα της υπόθεσης με τον ΠΑΟΚ. Και σύμφωνα με την ίδια φημολογία, τα θεμέλια των γεφυρών που έπεσαν θα γίνουν ακλόνητα, αν ακολουθήσει και δεύτερο χτύπημα, αυτή την φορά εναντίον της ΑΕΚ.

Θα μας άφηνε παγερά αδιάφορους η φημολογία, αν δεν είχαμε το πρόσφατο ιστορικό προηγούμενο που περιγράψαμε πιο πριν. Την υπόθεση κατά ΠΑΟΚ να τη διαδέχεται υπόθεση κατά της ΑΕΚ. Προσοχή. Δεν μπαίνουμε στην ουσία καμιάς υπόθεσης, ούτε κατά διάνοια υποστηρίζουμε πως οι υποθέσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ είχαν την ίδια σοβαρή βάση. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Και στις δύο περιπτώσεις αποδείχθηκε επίσης πως χρειάστηκε πολύ… χτίσιμο για να παρουσιαστούν προς τα έξω.

Για τον Ολυμπιακό και την ιδιοκτησία του δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε την Αμερική για να σημειώσουμε πως έχουν μόνιμο στόχο την πρόκληση έξω- αγωνιστικών χτυπημάτων στους αντιπάλους τους.

Να σημειώσουμε επίσης πως στην αποθέωση του εξευτελισμού τους με την ανακοίνωση που είχε βγει μετά από το περιβόητο Δ.Σ, που… αποφάσισαν τελικά να μείνουν στο πρωτάθλημα, ζητούσαν από την κυβέρνηση να ασχοληθεί με υποθέσεις δικής τους επινόησης, με τις οποίες υποτίθεται πως μπορεί να σχετίζεται η ΑΕΚ.

Δε θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Όμως σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει επαγρύπνηση. Την ΑΕΚ σίγουρα δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς, όμως ακόμη και η δημιουργία μιας τεχνητής κρίσης που θα κρατήσει για μικρό χρόνικό διάστημα, είναι ικανή να προκαλέσει αγωνιστική ζημιά. Και ξέρουμε πως υπάρχουν κάποιοι που είναι ικανοί για όλα προκειμένου να το πετύχουν αυτό.

Ο Ενωσίτης

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X