ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας μένει ελεύθερος και πάει στον ΠΑΣ Γιάννινα για 6 μήνες

ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας μένει ελεύθερος και πάει στον ΠΑΣ Γιάννινα για 6 μήνες
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μετά από 5,5 χρόνια αποχωρεί από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φινάλε και με τον Παναγιώτη Τσιντώτα στην ΑΕΚ πλησιάζει.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ένωσης που ήρθε το 2017 από τον Λεβαδειακό και βοήθησε πολύ στην σεζόν του πρωταθλήματος και στην συνέχεια τα επόμενα χρόνια (κυρίως την σεζόν με Καρέρα), ήταν εκτός ομάδας από το καλοκαίρι με απόφαση της διοίκησης και τώρα αποφασίστηκε να αποχωρήσει.

Ο Τσιντώτας τις επόμενες ώρες θα λύσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και θα μεταβεί άμεσα για τα Ιωάννινα, εκεί όπου έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να αγωνιστεί το επόμενο 6μηνο. Στόχος του να πάρει και πάλι παιχνίδια στα… χέρια του και να βοηθήσει τους Ηπειρώτες να παραμείνουν στην κατηγορία και μετά το καλοκαίρι να αναζητήσει μεταγραφή σε καλύτερη ομάδα εντός ή εκτός συνόρων. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει άμεσα ανάγκη από έναν έμπειρο τερματοφύλακα μετά τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι, έπειτα από την φυγή του Λοντίγκιν για τον ΠΑΟ και ενισχύεται σημαντικά πλέον (έχει αποκτήσει και τον Νίνη και επιστρέφει ο Κόντε τον Φλεβάρη).

Ο Τσιντώτας θα συνεργαστεί επίσης εκεί θα συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή τερματοφυλάκων που τον ανέδειξε στον Λεβαδειακό και τον βοήθησε στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τον Γιάννη Πλαβούκο. Τον άνθρωπο που εδώ και λίγο καιρό είναι στον ΠΑΣ και… έψησε τον Τσιντώτα να τον ακολουθήσει.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο 29χρονος τερματοφύλακας με την ΑΕΚ έπαιξε σε 89 παιχνίδια από το 2017 μέχρι και την περσινή χρονιά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X