Παγκόσμιο Κύπελλο στο ΟΠΑΠ Game Time με τον Τάκη Φύσσα

Παγκόσμιο Κύπελλο στο ΟΠΑΠ Game Time με τον Τάκη Φύσσα

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Εθνικής Ανδρών σχολιάζει τους αγώνες Μεξικό-Πολωνία, Γαλλία-Αυστραλία, Βέλγιο-Καναδάς και Βραζιλία-Σερβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αυλαία για την κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή του κόσμου άνοιξε και η 3η εκπομπή του ΟΠΑΠ Game Time, αφιερωμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, φιλοξενεί έναν ακόμα εκ των πρωταγωνιστών του Euro 2004, τον Τάκη Φύσσα.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν Αθλητικός Διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, μιλάει για το μεγάλο τουρνουά που διεξάγεται στο Κατάρ και τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για την πρόκριση.

Αναλύει τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση Μεξικό-Πολωνία (18:00) που μπορεί να κρίνει τη 2η θέση, σε έναν όμιλο όπου το μεγάλο φαβορί είναι η Αργεντινή και εξηγεί γιατί «βλέπει» ένα ασυνήθιστο παιχνίδι.

Σχολιάζει επίσης τους αγώνες Γαλλία-Αυστραλία (Τρίτη 22/11, 21:00), Βέλγιο-Καναδάς (Τετάρτη 23/11, 21:00) και Βραζιλία-Σερβία (Πέμπτη 24/11, 21:00).

Τέλος, δηλώνει ότι θα ήθελε να δει την Αργεντινή να σηκώνει το Κύπελλο και εξηγεί γιατί ήρθε η στιγμή η Εθνική Ομάδα να κάνει την υπέρβαση και να λάβει μέρος σε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X