Κέβιν Ροντρίγκες: Από τη Β΄κατηγορία του Εκουαδόρ, ντεμπούτο σε Μουντιάλ!

Κέβιν Ροντρίγκες: Από τη Β΄κατηγορία του Εκουαδόρ, ντεμπούτο σε Μουντιάλ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απίθανη ιστορία του άγνωστου, ακόμη και στο Εκουαδόρ στράικερ, Κέβιν Ροντρίγκες, ο οποίος βρέθηκε από το πουθενά να κάνει ντεμπούτο στο Μουντιάλ!

Ο Κέβιν Ροντρίγκες έγραψε ιστορία, καθώς από τα αλώνια της Β΄ κατηγορίας, βρέθηκε κυριολεκτικά στα «σαλόνια» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, φτάνοντας στο σημείο να αγωνιστεί στα τελευταία λεπτά της πρεμιέρας κόντρα στο Κατάρ.

Ο 22χρονος φορ της Ιμπαμπούρα (ομάδα Β΄ κατηγορίας του Εκουαδόρ) κλήθηκε στις 5 Νοεμβρίου για το φιλικό ματς με το Ιράκ από τον Γουστάβο Άλφαρο. Στις 14 Νοεμβρίου συμπεριελήφθη στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του, μια απόφαση που προκάλεσε τεράστια έκπληξη στο Εκουαδόρ, αφού πρόκειται για έναν σχετικά άγνωστο ποδοσφαιριστή ακόμη και για τα δεδομένα της πατρίδας του.

Ο 60χρονος Αργεντινός προπονητής δικαιολόγησε την απόφαση του λέγοντας: «Κάθε φορά που βλέπω τον Κέβιν θυμάμαι τον εαυτό μου, όταν πάλευα για να μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο, στην δική μου εποχή στην Ασενσιόν.

Μέσα σε ένα χρόνο ταξίδεψα 44.000 χιλιάδες χιλιόμετρα με ένα λεωφορείο για να παίξω ποδόσφαιρο και να ονειρεύομαι πως μπορώ να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα Αργεντινής. Για Μουντιάλ ούτε λόγος ασφαλώς.

Ασφαλώς ο Κέβιν βρίσκεται σε άλλη διάσταση, όμως γι’ αυτό είμαι εδώ για να δίνω ευκαιρίες».

Ένα μάθημα ζωής, μια επιβράβευση για έναν ποδοσφαιριστή που υπό άλλες συνθήκες θα παρακολουθούσε το Μουντιάλ από την τηλεόραση του σπιτιού παλεύοντας σε «ξερά» γήπεδα της Β΄κατηγορίας του Εκουαδόρ για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X