Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μου αρέσει να με χτυπάνε-Τα συναισθήματα είναι για τις ταινίες»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μου αρέσει να με χτυπάνε-Τα συναισθήματα είναι για τις ταινίες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση των Μπακς αλλά και τη δική του στη νίκη επί των Μπλέιζερς εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ερωτηθείς πώς διαχειρίζεται τα σκληρά φάουλ που του γίνονται, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, ο Greek Freak απάντησε δείχνοντας πως δεν λογαριάζει τίποτα.

«Δεν πονάω, νιώθω εξαιρετικά. Έχω δεχτεί αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά απολαμβάνω το δυναμικό παιχνίδι και μου ανάβει τη φωτιά μέσα μου. Όταν με χτυπάνε μου αρέσει, νιώθω ότι είμαι αφοσιωμένος στο παιχνίδι και είναι ένα κομμάτι του μπάσκετ κι αυτό. Δεν νιώθω κανέναν πόνο, σηκώνομαι και συνεχίζω», ανέφερε.

Όσο για τη δική του επιστροφή στις εντυπωσιακές εμφανίσεις μετά από 1-2 ματς που είχε μείνει αρκετά χαμηλά; «Αισθάνομαι καλά. Κάθε μέρα ξυπνάω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Είτε είσαι καλός είτε όχι, το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να πηγαίνεις στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό το ματς πήγε καλά. Είτε έχεις παίξει καλά, είτε άσχημα, πρέπει να βλέπεις την επόμενη μέρα. Τα συναισθήματα είναι για τις ταινίες, πρέπει να κοιτάζω μπροστά», απάντησε.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X