Αστυνομία στο Κατάρ ζητά από Δανό ρεπόρτερ να βγάλει το περιβραχιόνιο «One Love» on camera

Αστυνομία στο Κατάρ ζητά από Δανό ρεπόρτερ να βγάλει το περιβραχιόνιο «One Love» on camera
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό θα πει… ελευθερία! Ένας Δανός δημοσιογράφος δέχτηκε σύσταση από την αστυνομία του Κατάρ να βγάλει το περιβραχιόνιο «One Love», που φορούσε για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που καταπατούνται στη χώρα. Εκείνος αρνήθηκε και ο συνεργάτης του οπερατέρ κατέγραψε όλον τον διάλογο.

«Δεν επιτρέπεται να το φοράτε. Αν μπορείτε, αφαιρέστε το», είπε ο αστυνομικός στον ρεπόρτερ σε αρκετά χαμηλούς τόνους, που ίσως όμως να μην ήταν τόσο ήπιοι αν δεν τραβούσε τα πάντα η κάμερα.

«Ποιος σας είπε ότι δεν μπορώ να το φοράω; Μήπως αν το κρατάω στο χέρι μου; Σέβομαι που μου το λέτε, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω. Γιατί δεν επιτρέπεται να το φοράω; Λόγω των χρωμάτων; Μα, απλά λέει ‘One Love’. Είναι ένδειξη σεβασμού προς όλους», ήταν η απάντηση του Δανού.
Υπενθυμίζεται πως οι ομάδες και οι παίκτες απειλήθηκαν με βαριές τιμωρίες (αποκλεισμό για τους ποδοσφαιριστές και αφαίρεση βαθμών για τις ομάδες) σε περίπτωση που έφεραν το συγκεκριμένο σήμα και τελικά έκαναν πίσω.

Δείτε το περιστατικό:

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X