Σκαλόνι: «Δεν έχουμε… υποχρέωση να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Σκαλόνι: «Δεν έχουμε… υποχρέωση να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Σκαλόνι θέλει να αποφορτίσει τους παίκτες της Εθνικής Αργεντινής από την πίεση και τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Ο 43χρονος τεχνικός επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (21/11) πως η Αργεντινή «…δεν έχει καμία υποχρέωση να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο», συμπληρώνοντας πως οι απλές λεπτομέρειες θα καθορίσουν το ποιος θα γίνει πρωταθλητής.

«Σε μια εθνική ομάδα όπως η Αργεντινή, πάντα ασκείς πίεση ως προπονητής. Και αν τα αποτελέσματα δεν πάνε όπως θέλεις, ξέρω τι χρειάζεται», είπε ο Σκαλόνι και πρόσθεσε:

«Αλλά είμαι ξεκάθαρος και για τον δρόμο που επιλέγω. Ας είναι ξεκάθαρο ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Καθόλου… Κάνουμε λάθος αν το πιστεύουμε αυτό.

Θα αγωνιστούμε με άλλες πολύ καλές ομάδες. Θα απολαύσουμε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κι ελπίζουμε ότι τόσο οι Αργεντινοί όσο και οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα χαρούν να δουν μια ομάδα που παίζει το είδος ποδοσφαίρου που μας αρέσει».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X