Ολυμπιακός: Συζητιέται σε όλη την Ευρώπη για τα μπαμ και μπουμ αποχωρήσεων

Ολυμπιακός: Συζητιέται σε όλη την Ευρώπη για τα μπαμ και μπουμ αποχωρήσεων

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός παίζοντας Football Manager εξελίσσεται σε μπαμ και μπουμ… αποχωρήσεων, η μια πίσω από την άλλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βρσάλικο… είχαμε. Ήρθε Ιούλιο, απ’ τον Αύγουστο ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να τον διώξει. Δεν τα κατάφερε τότε, τα κατάφερε τώρα. Με «φιλικό» διαζύγιο. Δηλαδή πήρε κάποια χρήματα, δεν τους έκανε τη ζωή δύσκολη ζητώντας περισσότερα απ’ αυτά που προέβλεπε το συμβόλαιό του. Γι’ αυτό και είναι «φίλος» ο Κροάτης.

Πρόκειται για μεταγραφή «που άλλαζε τις ισορροπίες», «μόνο ο Θρύλος μπορεί να κάνει τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα» κι άλλα τέτοια πανηγυρικά, προπαγανδιστικά.

Όσοι επέμεναν πως ο παίκτης δεν έχει βρει ομάδα παρότι ελεύθερος λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που «βγάζει», ήταν οι… κακοί.

«Αφήστε τους άλλους να παίζουν με τον Λύρατζη, τον Κότσιρα ναι τον Ρότα». Τρία ελληνόπουλα, και οι τρεις ήταν καλύτεροι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που έφερε για… εν ενεργεία ο Ολυμπιακός.

Σε λίγες μέρες θα έχουμε την ίδια πάνω-κάτω εξέλιξη και με τον Μαρσέλο. Εκείνον που μαζεύτηκαν 27 χιλιάδες για να πανηγυρίσουν τον ερχομό του πριν από 2,5 μήνες περίπου. Εκείνον που κατέβασε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια για τις φωτογραφίες και τα βίντεο, τον έβαλε στο κέντρο του γηπέδου να μιλήσει στον κόσμο και ξεπούλησε αποκριάτικες περούκες. Όταν κάνεις την ομάδα τσίρκο, οι περούκες είναι απαραίτητο αξεσουάρ.

Διαβάστε τη συνέχεια

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X