Μουντιάλ 2022: Η Ουαλία ισοφάρισε στο τέλος σε 1-1 με ΗΠΑ! (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Η Ουαλία ισοφάρισε στο τέλος σε 1-1 με ΗΠΑ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ανώτερες οι ΗΠΑ για 50 λεπτά, προηγήθηκαν, αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ με πέναλτι που κέρδισε και μετέτρεψε σε γκολ, κράτησε όρθια την Ουαλία (1-1)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλύτεροι για σχεδόν 50 λεπτά οι Αμερικανοί που είχαν προηγηθεί με τον Γουεά (36′), αλλά οι Βρετανοί ανέβηκαν στο τελευταίο μισάωρο και με πέναλτι του Μπέιλ στο 82′ πήραν σημαντικό βαθμό.

Εξαιρετικοί οι Αμερικανοί στο α’  ημίχρονο

Οι ΗΠΑ πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, όπου έτρεξαν περισσότερο και είχαν ευκαιρίες. Μεγαλύτερη όλων η φάση του 9′, όπου οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να προηγηθούν.

Συγκεκριμένα, ο Ρόντον παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, αλλά ο Χένεσι «έσβησε» το λάθος, δείχνοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Σάρτζεντ είδε την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι έπειτα από την προσπάθειά του.

Οι ΗΠΑ έλεγχαν το ματς, πίεζαν και εν τέλει κατάφεραν να φθάσουν στο γκολ. Στο 36′ οι Αμερικανοί κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα, με τον Πούλισικ να κάνει ωραία κάθετη και ο Γουεά με άψογο τελείωμα να νικά τον Χένεσι και να γράφει το 1-0!

Ανέβηκαν με Μουρ οι Ουαλοί και ισοφάρισαν με Μπέιλ

Στο β’ είδαμε άλλο ματς. Η είσοδος του Μουρ αντί του Τζέιμς έδωσε πνοή στους Ουαλούς που πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να απειλούν.

Η πρώτη φάση ήταν στο 64′ με κεφαλιά του Ντέιβις με την Ουαλία στο 65′ να απειλεί με τον Μουρ που έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά ξυστά πάνω από την εστία. Φαινόταν πως το 1-1 «ψηνόταν» με την Ουαλία να ισοφαρίζει στο 80′

Ο Μπέιλ κέρδισε πέναλτι στο 80′ σε ανατροπή του από τον Ζίμερμαν και με επιτυχημένη εκτέλεση στο 82′ ισοφάρισε για την Ουαλία. Ιστορικό γκολ για τους Ουαλούς, το πρώτο σε Μουντιάλ μετά το 1958!

Το 1-1 έδωσε φτερά στους Ουαλούς που έψαξαν την ανατροπή και στο 89′ απείλησαν με σουτ του Τζόνσον που απέκρουσε ο Τέρνερ. Το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X