Μουντιάλ 2022: Η γκάφα του τερματοφύλακα της Σενεγάλης «χάρισε» τη νίκη (0-2) στην Ολλανδία (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Η γκάφα του τερματοφύλακα της Σενεγάλης «χάρισε» τη νίκη (0-2) στην Ολλανδία (VIDEO)

Ο Μεντί έκανε μια τραγική έξοδο, η Ολλανδία κέρδισε με 2-0 στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Ολλανδία μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά κέρδισε με 2-0 τη Σενεγάλη στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2022.

Οι Ολλανδοί τα έβρισκαν σκούρα κόντρα στην χώρα της αφρικανικής Ηπείρου, ωστόσο μια λανθασμένη έξοδος του τερματοφύλακα Μεντί στο 84′ ήταν αρκετή για να πάρουν τη νίκη.

Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Ντε Γιονγκ ο Μεντί έκανε λάθος έξοδο, ο Χάκπο πετάχτηκε και πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.


Οι Ολλανδοί μάλιστα πέτυχαν και δεύτερο γκολ λίγο πριν το τέλος του ματς, με τον Κλάσεν. Ο Ντεπάι σούταρε, απέκρουσε ο Μεντί, η μπάλα στρώθηκε στον Κλάασεν και αυτός από κοντά σκόραρε και έκανε το 2-0.


Το ματς

Στο «Al Thumama Stadium» της Ντόχα, οι «πληγωμένοι» και δίχως τον ηγέτη τους Σαντιό Μανέ, Σενεγαλέζοι ήταν πολύ καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασαν περισσότερες «καθαρές» ευκαιρίες, όμως στο φινάλε οι «οράνιε» πήραν το τρίποντο χάρις στην κεφαλιά του 23χρονου επιθετικού της Αϊντχόφεν -έπειτα από «μαγική» ασίστ του Φρένκι Ντε Γιόνγκ που ακινητοποίησε την άμυνα της ομάδας του Αλιού Σισέ- και το πλασέ του χαφ του Άγιαξ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων.

«Μελανό» σημείο στον αγώνα, ο τραυματισμός του Σεϊκού Κουγιατέ της Σενεγάλης, ο οποίος στο 70’ πήδηξε για μία κεφαλιά, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στο μηρό και αποχώρησε με φορείο.

Σενεγάλη (Αλιού Σισέ): Ε. Μεντί – Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Σισέ, Ντιαλό (62′ Ντιαλό)– Ν. Μεντί, Κουγιατέ (Π. 73′ Γκέιγ), Ι. Γκέιγ – Ντιατά (73′ Τζάκσον), Ντιά (69′ Ντιένγκ), Σαρ

Ολλανδία (Λουίς Φαν Χαλ): Νόπερτ – Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Ακέ, Μπλιντ – Μπεργκχάους (79′ Κουπμάινερς), Ντε Γιονγκ – Γκάκπο (90+4′ Ντε Ρουμ) –Μπέργκβαϊν (79′ Κλάασεν), Γιάνσεν (62′ Ντεπάι).

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X