ΑΕΚ: Μεγάλη νίκη (10-1) για την ομάδα Futsal επί του Ικονίου

ΑΕΚ: Μεγάλη νίκη (10-1) για την ομάδα Futsal επί του Ικονίου

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις νίκες με βροχή από …γκολ για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία συνέτριψε με 10-1 το Ικόνιο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη ήταν καταιγιστική και έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας σε μια άνετη νίκη.

Η ΑΕΚ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας μέρος, όταν προηγήθηκε με 4-0. Στο β’ μέρος και ενώ πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές, αλλά και δοκικμές από το τεχνικό τιμ, οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, με το τελικό σκορ να είναι το 10-1.

Πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου» ήταν ο Βιτίνιο που σημείωσε 4 τέρματα, 3 σκόραρε ο Παπακώστας, ενώ τα υπόλοιπα σημείωσαν οι Δελαπόρτας, Αδαμόπουλος και Μάνος.

Πλέον, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τα δύο επερχόμενα δυνατά παιχνίδια με την Αθήνα ’90 (εντός έδρας) και τον Ερμή Ζωγράφου (εκτός έδρας).

Νέο Ικόνιο – ΑΕΚ 1-10
Σκόρερς: Βιτίνιο (4), Παπακώστας (3), Δελαπόρτας, Αδαμόπουλος, Μάνος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X