Το... τερμάτισε ο πρόεδρος της FIFA: «Η Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Το... τερμάτισε ο πρόεδρος της FIFA: «Η Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Το... τερμάτισε ο πρόεδρος της FIFA δηλώνοντας πως η Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… τερμάτισε ο πρόεδρος της FIFA!

Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Μετά τα όσα είπε για τους ΛΟΑΤΚΙ, Άραβες και μετανάστες εργάτες, ήρθε σήμερα να κάνει νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν, όπου τόνισε ότι η διοργάνωση του Μουντιάλ μπορεί στο μέλλον να ανατεθεί στην Βόρεια Κορέα.

«Οποιαδήποτε χώρα μπορεί να διοργανώσει ένα event. Αν η Βόρεια Κορέα θέλει να διοργανώσει κάτι… βασικά πήγα στην Βόρεια Κορέα πριν από μερικά χρόνια και τους ζήτησα αν ήταν έτοιμοι να φιλοξενήσουν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Τελικά δεν κατάφερα να τους πείσω αλλά θα πήγαινα εκεί άλλες 100 φορές αν βοηθούσε. Μόνο η δέσμευση μπορεί να φέρει πραγματική αλλαγή. Είμαστε ένας παγκόσμιος οργανισμός και θέλουμε να παραμείνουμε ένας οργανισμός που ενώνει τον κόσμο» ανάφερε χαρακτηριστικά, προτού επιστρέψει στο θέμα του Κατάρ.

«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ανοίξει τα μάτια σε πολλούς ανθρώπους από την Δύση για τον αραβικό κόσμο. Ζούμε στον ίδιο πλανήτη, πρέπει να ζήσουμε μαζί. Πρέπει να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον, αλλά και να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε διαφορετικοί, με άλλα πιστεύω, ιστορία, καταβολές, αλλά ζούμε στον ίδιο κόσμο.

Και πρέπει να τα πηγαίνουμε καλά ο ένας με τον άλλον. Γι΄αυτό αν έρθετε εδώ και δείτε κάτι λάθος, πείτε το, αλλά πείτε επίσης πώς μπορούμε να το διορθώσουμε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε» ήταν τα λόγια του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X