Βρσάλικο: Η «βόμβα» του Μαρινάκη μετράει ώρες το λιμάνι - Αγωνίστηκε μόλις 198 λεπτά στην Super League

Βρσάλικο: Η «βόμβα» του Μαρινάκη μετράει ώρες το λιμάνι - Αγωνίστηκε μόλις 198 λεπτά στην Super League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σίμε Βρσάλικο αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ολυμπιακό!

Σε φιάσκο οδηγείται η μεταγραφική βόμβα του Ολυμπιακού με τον Σίμε Βρσάλικο, με τον Κροάτη δεξιό μπακ να μετράει ώρες στο Λιμάνι. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά στη λύση του συμβολαίου του 30χρονου αμυντικού, το οποίο μάλιστα δεσμεύει τις δύο πλευρές έως το 2025.

Ο Βρσάλικο, ο οποίος ήταν έτσι κι αλλιώς ευπαθής στους τραυματισμούς, αντιμετώπισε συνεχόμενα μυϊκά προβλήματα και τις τελευταίες εβδομάδες δεν… υπάρχει πουθενά. Είναι χαρακτηριστικό ότι τελευταία φορά έπαιξε στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς με τη Ναντ στο Φάληρο (3/11), ενώ στην Super League κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές και 198 λεπτά.

Συνολικά, ο Κροάτης αγωνίστηκε  9 φορές σε προκριματικά, Super League και Europa League και σίγουρα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που περίμεναν ότι ο Βρσάλικο θα… κλειδώσει την θέση στα δεξιά της άμυνας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X