ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την εκδήλωση για τον Σπύρο Κοντούλη τον οποίο τιμούμε - Άδεια έδωσε ο Δήμος που έχει τη δικαιοδοσία του χώρου»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την εκδήλωση για τον Σπύρο Κοντούλη τον οποίο τιμούμε - Άδεια έδωσε ο Δήμος που έχει τη δικαιοδοσία του χώρου»
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την χθεσινή εκδήλωση προς τιμήν του Σπύρου Κοντούλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση μετά την χθεσινή εκδήλωση προς τιμήν του Χρήστου Κοντούλη πήρε η ΑΕΚ.

Σε εκδήλωση που έγινε χθες τοποθετήθηκε τιμητική πλακέτα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Ένωσης για τον θρυλικό ποδοσφαιριστή της, Σπύρο Κοντούλη. Η εκδήλωση για τον αγωνιστή της αντίστασης πραγματοποιήθηκε παρουσία του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος απηύθυνε και μικρό χαιρετισμό.

Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε επ αυτού αναφέροντας ότι «η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και αυτοτελώς και μέσω της συμμετοχής της στην Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, έχει τιμήσει και πάντα τιμά την μνήμη του Σπύρου Κοντούλη σε σχετικές εκδηλώσεις, που δεν έχουν φυσικά κομματική ταυτότητα κι αναδεικνύουν τις πολύπλευρες πτυχές της δράσης του ήρωα ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει πάντα αυτές τις δράσεις και τιμά και πάντα θα τιμά τον Σπύρο Κοντούλη, για τον οποίο μόνο περηφάνεια αισθάνεται η οικογένεια του συλλόγου μας.

Μακριά όμως πάντα από κάθε έννοια κομματικοποίησης που αυτονόητα δεν έχει καμιά σχέση με την επίσημη ΑΕΚ, ΠΑΕ ή Ερασιτεχνική και ποτέ δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει κάτι ανάλογο. Η ΑΕΚ δεν έχει απολύτως καμιά σχέση με κόμματα και προσπάθειες κομματικοποίησης για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν.

Από κει και πέρα πρέπει να διευκρινίσουμε πως η εκδήλωση την Κυριακή το πρωί για την πλακέτα, δεν είχε καμιά σχέση με την επίσημη ΑΕΚ, ΠΑΕ ή Ερασιτεχνική. Καμιά επαφή δεν υπήρξε με τους διοργανωτές πριν γίνει και καμιά επίσημη εκπροσώπηση από πλευράς μας δεν υπήρχε.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεννόηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και άδεια από εκεί, σε χώρο απόλυτης δικαιοδοσίας του Δήμου. Η ΑΕΚ δεν είχε καμιά σχέση και δεν μπορούσε να έχει».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X