ΑΕΚ: Ο Μουκουντί έπρεπε να είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ!

ΑΕΚ: Ο Μουκουντί έπρεπε να είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ!
Photo Credits: INTIME

Το Μουντιάλ άρχισε και ο Μουκουντί θα έπρεπε να είναι εκεί με βάση τις εμφανίσεις του με την ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι η ελληνική ομάδα με τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Πινέδα, Βίντα, Σιμάνσκι, Μοχαμάντι, Χατζησαφί. Πέντε στο σύνολο. Θα μπορούσε να είναι κι ένας ακόμη. Ο Αρόλντ Μουκουντί με το Καμερούν.

Όλοι περίμεναν ότι θα είναι μαζί με τα «αδάμαστα λιοντάρια», αλλά τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής. Για τους περισσότερους είναι ο αδικημένος του Μουντιάλ. Εκείνος που θα μπορούσε να είναι στην αποστολή και άξιζε να είναι, αλλά για λόγους που μόνο η τεχνική ηγεσία του Καμερούν ξέρει έμεινε εκτός.

Ισως για τον Ριγκομπέρτ Σονγκ, παλιά δόξα του Καμερούν και νυν ομοσπονδιακό τεχνικό, να έπαιξε ρόλο η περσινή καταστροφική πορεία της Σεντ Ετιέν. Σε κάθε περίπτωση, τώρα το Μουντιάλ έχει αρχίσει και τίποτε δεν γυρίζει πίσω. Μένει μόνο το παράπονο για τον Αφρικάνο άσο που είναι πλέον βασικός και αναντικατάστατος στην ΑΕΚ. Η δόξα της συμμετοχής σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί να περιμένει.

Η «Ενωση» θα είχε να λέει για έναν ακόμη μουντιαλικό άσο και οικονομικά για έξτρα έσοδα από τη συμμετοχή του. Η αξία του θα ανέβαινε ακόμη περισσότερο. Ο Μουκουντί αποδεικνύει πως η ΑΕΚ πέτυχε με την απόκτηση του από τη Σεντ Ετιέν. Κανείς δεν το υπολόγιζε, αλλά απέδειξε ότι έχει την ικανότητα και προσφέρει στην «Ενωση».

Διαβάστε τη συνέχεια

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X