Μελισσανίδης: Ετοιμάζει πολυτελές θέρετρο 500 εκατ. ευρώ στη βόρεια Ελλάδα με Ιρανοκαναδό επιχειρηματία (ΦΩΤΟ)

Μελισσανίδης: Ετοιμάζει πολυτελές θέρετρο 500 εκατ. ευρώ στη βόρεια Ελλάδα με Ιρανοκαναδό επιχειρηματία (ΦΩΤΟ)

Σε οικόπεδο-φιλέτο στον κόλπο του Παληού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχείου πέντε αστέρων με συνεδριακό κέντρο, δυναμικότητας 600 – 700 ατόμων, στην Καβάλα ετοιμάζει ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας Alex Haditaghi.

Στα χέρια του επιχειρηματία πέρασε ακίνητο 150 στρεμμάτων στην Καβάλα, το οποίο ανήκε στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο-φιλέτο που αποτελείται από δύο όμορα παραθαλάσσια οικόπεδα, συνολικής επιφάνειας 149,733 στρεμμάτων. Είναι χωροθετημένο στον κόλπο του Παληού, είναι επίπεδο, έχει αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μέτρων και διαθέτει απεριόριστη θέα στον κόλπο της Καβάλας και στα παράλια της Θάσου.

Έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, την παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας ενώ ο παραλιακός δρόμος που συνδέει τη Νέα Ηρακλείτσα με την Καβάλα διέρχεται από το δυτικό της όριο. Η απόστασή του από την Καβάλα είναι 14 χλμ., από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» 45 χλμ και από τη Θεσσαλονίκη 140 χλμ.

«Θα διαθέσουμε στην αγορά πολυτελείς βίλες, που θα απευθύνονται σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και από οπουδήποτε αλλού», είπε ο επιχειρηματίας στο mononews.gr για την επένδυση ύψους 520 εκατομμυρίων.

Σύμμαχοι του Haditaghi σε αυτό το εγχείρημα θα είναι ο Δημήτρης και ο Γιώργος Μελισσανίδης, συνεργασία την οποία γνωστοποίησε ο ίδιος ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας.

Διαβάστε τη συνέχεια

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X