Άγγλοι οπαδοί ισχυρίζονται πως πέρασαν ξέφρενη νύχτα με γιο σεΐχη και... λιοντάρια στο Κατάρ

Άγγλοι οπαδοί ισχυρίζονται πως πέρασαν ξέφρενη νύχτα με γιο σεΐχη και... λιοντάρια στο Κατάρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που οι φίλαθλοι στο Κατάρμάταια ψάχνουν για λίγη μπίρα, δύο Άγγλοι οπαδοί ισχυρίζονται πως όχι μόνο έλυσαν το πρόβλημα, αλλά πέρασαν και μια ξέφρενη νύχτα στη βίλα γιου σεΐχη πίνοντας, ξεφαντώνοντας, μέχρι και κάνοντας… παρέα στα λιοντάρια του!

Ο Άλεξ Σάλιβαν και ένας φίλος του που αποκαλεί Τζον πέρασαν το σαββατόβραδο παρέα με δύο Καταριανούς και κατέληξαν να… παρτάρουν με γιο σεΐχη, όπως τουλάχιστον δήλωσαν on camera.
«Ψάχναμε για μπίρες και μας είπαν ‘θα το λύσουμε αυτό’. Ανεβήκαμε στην καρότσα ενός τζιπ και φτάσαμε σε ένα μεγάλο παλάτι. Μας έδειξαν μαϊμούδες, εξωτικά πτηνά… ήταν τρέλα! Συναντήσαμε έναν γιο σεΐχη, μας πήγε στο παλάτι του και μας ξενάγησε. Είχε λιοντάρια και τα πάντα! Μας έκαναν να νιώσουμε τόσο άνετα. Καλύτερα δεν γινόταν!», τόνισε ο φίλος της Έβερτον.

Αρκετοί αμφισβήτησαν τα λεγόμενά του, αλλά φαίνεται πως όσα εξιστόρησε είχαν τουλάχιστον μια δόση αλήθειας, καθώς δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά… Hangover που βίωσε με άφθονο ποτό και λιοντάρια.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X