Μιναμίνο: «Φυσικά θέλουμε να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μιναμίνο: «Φυσικά θέλουμε να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο στόχος των παικτών της εθνικής Ιαπωνίας, στα γήπεδα του Κατάρ, είναι ξεκάθαρος, όπως τονίζει ο Τακούμι Μιναμίνο: «Να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ωστόσο, ο έμπειρος μέσος της Μονακό, ο οποίος εμπνέεται από το «είδωλό» του, Χιντετόσι Νακάτα, ξέρει καλά ότι η αρχή θα είναι να «μην χάσουμε τον πρώτο αγώνα με την Γερμανία».

«Είναι ένα όνειρο, που γίνεται πραγματικότητα. Οταν ήμουν μικρός, πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι θα ήταν ωραίο να παίξω σε Μουντιάλ. Θα κάνω ό,τι μπορώ», τονίζει ο Μιναμίνο και συνεχίζει: «Θυμάμαι το Μουντιάλ του 2002 στην Ιαπωνία και στην Κορέα με τον Χιντετόσι Νακάτα, το είδωλό μου. Ηταν ο πιο δυνατός! Ελπίζω η ομάδα μας να παίξει καλά και να μπορέσουμε να προκριθούμε από τον όμιλο. Ακόμη κι εάν είναι πολύ περίπλοκο με αντιπάλους την Γερμανία και την Ισπανία, πιστεύουμε ότι είναι πιθανό. Πιστεύουμε στις ικανότητες μας για να κάνουμε κάτι. Δεν απογοητευθήκαμε από την κλήρωση, επιδιώκουμε να συναντήσουμε τους καλύτερους παίκτες».

Οσον αφορά στον στόχο που έχει τεθεί για το Μουντιάλ του Κατάρ, ο Μιναμίνο, είναι σαφής: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, φυσικά! Είναι και το όνειρό μου! Μερικές φορές νιώθω μια μικρή πίεση με την υποχρέωση να προκριθούμε από τον πρώτο γύρο. Αλλά δεν είναι αρνητικό. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον πρώτο αγώνα με την Γερμανία. Είναι πάντα το πιο σημαντικό, ειδικά απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Δεν πρέπει να χάσουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα μας, που είναι η ταχύτητα, οι τεχνικές ικανότητες στην κίνηση, αλλά και στο γεγονός ότι είμαστε συμπαγείς. Ο προπονητής μάς καθοδηγεί, αλλά μάς δίνει παράλληλα, πολλά περιθώρια και ελευθερία να επιτεθούμε».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X