Μπέιλ: «Ονειρευόμουν να δω την Ουαλία να παίζει σε ένα Μουντιάλ»

Μουντιάλ 2022: Προπονήθηκε και παίζει με Σαουδική Αραβία ο Μέσι
Photo Credits: INTIME

Δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο ο Γκάρεθ Μπέιλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το 1958 και το Μουντιάλ της Σουηδίας, η Ουαλία θα συμμετάσχει ξανά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Άπαντες αδημονούν για τα παιχνίδια της εθνικής τους ομάδας στο Κατάρ, απέναντι σε Αγγλία, ΗΠΑ και Ιράν για τον 2ο όμιλο, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να μην κρύβει και αυτός την ανυπομονησία του για τις τρεις αυτές μάχες μέσω των δηλώσεών του.

Αναλυτικά:

«Όταν ήμουν μικρό παιδί ονειρευόμουν να δω την Ουαλία να παίζει σε ένα Μουντιάλ και να αποτελέσω μέρος αυτής της ομάδας. Το όνειρο πραγματοποιήθηκε, είναι εκπληκτικό και είμαι υπερήφανος που παίζω για τη χώρα μου.

Ζούμε τώρα στη δική μας φούσκα αλλά είναι προφανές πως δεχόμαστε λινκ και videos στο γκρουπ που έχουμε στο κινητό, με φίλους να μας στέλνουν πράγματα.

Βλέπουμε να μεγαλώνει η αγωνία του κόσμου, μπαίνουν οι σημαίες στα παράθυρα και ο κόσμος γυρνάει στους δρόμους φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τώρα είμαι έτοιμος να γράψω την ιστορία της χώρας μου, τα σχολεία κλείνουν και τα παιδιά θα χάσουν τα μαθήματα για να κάτσουν να δουν τους αγώνες. Θα είναι μεγάλη στιγμή της ιστορίας μας και ελπίζω να το διασκεδάσουμε».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X