Μίτσελ: «Να... ανταποδώσουμε την ήττα από την Βόννη στην έδρα μας»

Μίτσελ: «Να... ανταποδώσουμε την ήττα από την Βόννη στην έδρα μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Ακίλ Μίτσελ μιλάει για την εικόνα που θέλει να κρατήσει η ΑΕΚ από τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό

Η επιστροφή της ΑΕΚ στη δράση, έπειτα από το διάλειμμα δύο εβδομάδων λόγω των «παραθύρων» έγινε στο… σπίτι της και με τον κόσμο στο πλευρό της απέναντι στον Ιωνικό. Κι αν το παιχνίδι έκρυβε παγίδες για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη, τα πάντα απλοποιήθηκαν στην πορεία του αγώνα, με την Ένωση να παίζει στον δικό της ρυθμό, την ομάδα της Νίκαιας να μην ακολουθεί και ως επακόλουθο ήρθε το αποτέλεσμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» πρόσθεσαν την πέμπτη νίκη τους σε 6 αγώνες στη σεζόν και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το μομέντουμ. Και μπορούν να νιώθουν ασφάλεια επ αυτού, από τη στιγμή που ο Ακίλ Μίτσελ έχει τον τρόπο να δίνει λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο σέντερ από τον Παναμά μίλησε στο SDNA για την εικόνα της ομάδας του απέναντι στην ομάδα του Κώστα Μέξα, το διάστημα της διακοπής και πόσο ωφέλησε την ΑΕΚ, ενώ στάθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Βόννη και τα στοιχεία που θέλει να «μεταφέρει» η ομάδα του. Παράλληλα, εξηγεί γιατί δίνει τόση έμφαση στην άμυνα, όσον αφορά την ενέργειά του εντός παρκέ και απαντάει για τον πανηγυρισμό του έπειτα από καλάθι μπροστά στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Πριν από το παιχνίδι με τον Ιωνικό ΄η ΑΕΚ είχε δύο εβδομάδες διακοπής και ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο μεσοδιάστημα. Κάτι που έδωσε ανάσες, αλλά και τη δυνατότητα να δουλέψει το γκρουπ σε σημαντικά θέματα εντός παρκέ. «Ήταν καλές αυτές οι δύο εβδομάδες. Μας έλειψαν μερικοί παίκτες και όσοι μείναμε πίσω δώσαμε έμφαση και πάλι στα βασικά του παιχνιδιού. Εγώ προσωπικά προσπάθησα να εστιάσω σε κάποια βασικά θέματα», εξήγησε ο Μίτσελ, πριν σταθεί στην αναγκαιότητα αυτού του διαλείμματος

«Θεωρώ πως είχαμε ανάγκη αυτό το διάλειμμα γιατί είχαμε μερικά πολύ δύσκολα παιχνίδια προηγουμένως. Τώρα μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά ως ομάδα και να δουλέψουμε στην κατεύθυνση αυτή».

Η ΑΕΚ έδειξε καλά δείγματα γραφής απέναντι στον Ιωνικό, έλεγξε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια και έφυγε νικήτρια από το παρκέ του κλειστού των Λιοσίων. Την ίδια ώρα όμως, κανείς δεν εφησυχάζει εντός των τειχών.

Διότι άπαντες βλέπουν πως υπάρχουν δυνατότητες για ακόμα καλύτερη συνέχεια. «Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι», είπε ο σέντερ της ΑΕΚ, για να προσθέσει. «Υπήρχαν κάποιες στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο που χαλαρώσαμε αντί να ανεβάσουμε την ένταση περισσότερο. Έχουμε πολύ καλά στοιχεία. Αμυντικά ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και αυτό είναι πολύ καλό για τον δεσμό που θέλουμε να φτιάξουμε σαν ομάδα. Σε ένα παιχνίδι 40 λεπτών πρέπει να κάνουμε τα πάντα, να βρούμε λύσεις κάθε στιγμή».

Διαβάστε τη συνέχεια

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X