Για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια Μουντιάλ χωρίς τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας!

Για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια Μουντιάλ χωρίς τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φετινό Μουντιάλ έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και μετά τον τραυματισμό του Καρίμ Μπενζεμά ήρθε να προστεθεί ακόμη μια, αφού αυτή θα είναι η πρώτη διοργάνωση μετά από 44 χρόνια, που θα διεξαχθεί χωρίς τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας!

Ο Μπενζεμά τέθηκε νοκ άουτ μετά την θλάση που υπέστη στην προπόνηση της Γαλλίας το Σάββατο και θα αναγκαστεί να χάσει το Μουντιάλ που ξεκινάει σήμερα.

Ο 34χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, κάτι που σημαίνει ότι για πρώτη φορά μετά από 44 ολόκληρα χρόνια, ένα Mundial θα διεξαχθεί χωρίς το νικητή του συγκεκριμένου βραβείου.

Η τελευταία φορά που διεξήχθη Μουντιάλ χωρίς τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας ήταν το 1978 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αργεντινής, όταν ο Άλαν Σίμονσεν απουσίασε από το Mundial, καθώς η Δανία δεν είχε προκριθεί.

Έκτοτε, όλοι οι κάτοχοι της Χρυσής Μπάλας, είχαν λάβει μέρος στο Μουντιάλ την σεζόν που κατέκτησαν τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X