Νίκη «ανάσα» για την ΑΕΚ - Επικράτησε με 10-5 του Υδραϊκού

Εικόνες από το ΑΕΚ - Νηρέας Χαλανδρίου
Photo Credits: INTIME

Σημαντική νίκη για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαία νίκη για την ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 10-5 του Υδραϊκού στο κολυμβητήριο του Αλίμου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου, στην πρεμιέρα του Β’ Γύρου, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, με το οποίο όχι μόνο «έπιασε» την ομάδα της Ύδρας στην 5η θέση, αλλά παράλληλα την έβαλε και από κάτω της, καθώς έχει επικρατήσει και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.

Οι «κιτρινόμαυροι» κοιτάζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, έχοντας μπροστά τους δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια με τον Νηρέα Χαλανδρίου (23/11, 20:45) και τον Εθνικό (03/12, 20:30).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ κυριάρχησε στην πισίνα από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο. Έχοντας ως «όπλο» την πολύ καλή άμυνα, στην απέναντι πλευρά της πισίνας με τρομερά ποσοστά ευστοχίας και με τον Βούκσεβιτς να σκοράρει με άνεση, η «Ένωση» προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Ο Βούκσεβιτς συνέχισε να βρίσκει δίχτυα με κάθε τρόπο, φτάνοντας τα 3 προσωπικά τέρματα στο ημίχρονο και η ΑΕΚ έφτασε στο 7-2.

Όμοια ήταν η εικόνα και στο β’ μέρος, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες κατακτώντας τελικώς τη νίκη με 10-5.

ΑΕΚ – Υδραϊκός 10-5
Οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 2-2, 1-1.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς 3, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 2, Παπάκος, Στελλάτος 1, Αράγια 3, Μαυρωτάς, Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος, Βουβαλίδης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Μπεκές, Σουζούκι 1, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 2, Ζώρζος, Τακάτα, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X