Ασταμάτητη η ΑΕΚ- Νίκησε (3-0 σετ) εύκολα τον Περσέα και έκανε το 3 στα 3!

ΑΕΚ- ΟΠΑΘ Περσέας 3-0 ΣΕΤ (ΤΕΛΙΚΟ)

Πραγματοποιώντας σε ένα ακόμη παιχνίδι εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Περσέα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε του Περσέα με 3-0 σετ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 3η αγωνιστική της Preleague.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε εύκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η «Ένωση» ήταν κυρίαρχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ανωτερότητα της αλλά και τις υψηλές φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο σετ, μετά τους αναγνωριστικούς πόντους (2-0, 2-4, 5-5), οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν στροφές και πήραν κεφάλι στο σκορ με 11-9. Με «όπλο» τους το καλό σερβίς και το δυναμικό μπλοκ, οι παίκτες του Άκη Χατζηαντωνίου ανέβασαν τη διαφορά στους 4 πόντους (18-14). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 22-20, όμως ο Μπατατζίμ παίρνοντας συνεχόμενες επιθέσεις διαμόρφωσε το 25-21.

Στο δεύτερο σετ, η ΑΕΚ συνέχισε να κυριαρχεί σε όλους τους τομείς. Το αρχικό 4-4 μετατράπηκε σε 11-7, ενώ με τον Μπαρμπούνη να «εκτελεί» με κάθε τρόπο η ΑΕΚ έφτασε στο 25-19 και το 2-0 στα σετ.

Στο τρίτο σετ, ο τεχνικός της ΑΕΚ προχώρησε και σε διάφορες αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Οι «κιτρινόμαυροι» με πολύ καλό μπλοκ που «έσπαγε» συνεχώς τις επιθέσεις των φιλοξενούμενων, προηγήθηκαν αρχικά με 8-3 και 15-8. Παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ξαναμπούν στο σετ, η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κατακτώντας με σχετική άνεση το σετ με 25-15 και τη νίκη με 3-0.

Τα σετ: 25-21, 25-19, 25-15

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Ρούσης, Μπατατζίμ, Μελλές, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Ράμος / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Κονίδης, Καούνης.

Ο.Π.Α.Θ. ΠΕΡΣΕΑΣ (Αλέξανδρος Καμπερίδης): Μουράτης, Σαλταφερίδης, Σταυρακάκης, Ριμπέιρο, Κανάρης, Καρασαρλίδης / Τασιούρας (λ), Χριστοφόρου (λ), Βογιατζόγλου, Μούρτζιος, Καλλέργης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X