Ντισασί: «Δεν με αγγίζουν οι "επιθέσεις" που δέχτηκα στα social media»

Ντισασί: «Δεν με αγγίζουν οι "επιθέσεις" που δέχτηκα στα social media»
Photo Credits: INTIME

«Δεν με αγγίζουν οι "επιθέσεις" που δέχτηκα στα social media», δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός Αξέλ Ντισασί μετά τον τραυματισμό του διεθνούς Μαροκινού, Αμίν Χαρίτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γάλλος αμυντικός Αξέλ Ντισασί υποστήριξε ότι… άφησε πίσω τον τραυματισμό του διεθνούς Μαροκινού, Αμίν Χαρίτ, που ανάγκασε τον τελευταίο να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και πρόσθεσε ότι δεν τον ενόχλησε η «επίθεση» που δέχτηκε στα social media.

Ο άσος της Μονακό συγκρούστηκε με τον Χαρίτ της Μαρσέιγ, την περασμένη Κυριακή στη διάρκεια του ντέρμπι της Ligue 1, με τον Μαροκινό να τραυματίζεται στους συνδέσμους και να τίθεται νοκ άουτ από το Μουντιάλ του Κατάρ, λίγες ώρες πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με την υπόλοιπη αποστολή της αφρικανικής ομάδας.

Ο Ντισασί, ο οποίος κλήθηκε την τελευταία στιγμή στην Εθνική Γαλλίας, παραδέχθηκε ότι αν και ήταν «τραγικός» ο τραυματισμός του Χαρίτ, δεν θα τον επηρεάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Αυτό που συνέβη την Κυριακή είναι τραγικό και πολύ λυπηρό», είπε ο διεθνής άσος σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο (19/11) και συνέχισε: «Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν εάν βρισκόμουν στη θέση του. Ήταν έτοιμος να φύγει σε μερικές ώρες και μετά τραυματίστηκε.»

Ακολούθησε ένας «χείμαρρος» φραστικών επιθέσεων εναντίον του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εξαγριωμένους οπαδούς του Μαρόκου, αλλά όπως διευκρίνισε, ούτε ο τραυματισμός, ούτε οι επιθέσεις θα τον απασχολήσουν στο Κατάρ.

«Στο γήπεδο προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Δεν γεμίζω το κεφάλι μου με όλα αυτά. Στα social media βλέπουμε όλα όσα συνέβαιναν. Προσωπικά δεν μ΄ έχει αγγίξει και δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ. Είμαι συγκεντρωμένος στη γαλλική ομάδα» επισήμανε ο Ντισασί.

Ο αμυντικός της Μονακό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του σέντερ μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ. Με έναν ακόμη αμυντικό, τον Ραφαέλ Βαράν, να εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, η ώρα του Ντισασί να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί να έρθει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

«Θυμάμαι όταν έλαβα το τηλεφώνημα. Ήμουν τόσο χαρούμενος και πολύ περήφανος. Αυτό (το Παγκόσμιο Κύπελλο) είναι το κάτι άλλο, διαφορετικό επίπεδο. Προσπαθώ να βελτιωθώ και θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», κατέληξε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X