Παρί Σεν Ζερμέν: Αμερικανικό fund θέλει να εξαγοράσει το 15% των μετοχών

Παρί Σεν Ζερμέν: Αμερικανικό fund θέλει να εξαγοράσει το 15% των μετοχών
Photo Credits: INTIME

Πρόταση για την εξαγορά του 10-15% του μετοχικού κεφαλαίου της Παρί σκοπεύει να καταβάλλει επενδυτικό fund από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες της «L'Équipe».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Συνέταιρο» από τη Δύση ενδέχεται να αποκτήσουν οι Καταριανοί της Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και φαίνεται πως τις τελευταίες εβδομάδες επενδυτικό fund με έδρα τις ΗΠΑ έχει προσεγγίσει τους ιδιοκτήτες για την εξαγορά ενός μικρού ποσοστού του κλαμπ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «L’Équipe», η πρόταση των Αμερικανών αφορά την εξαγορά του 10-15% του μετοχικού κεφαλαίου της Παρί, η οποία από το 2012 ανήκει εξ ολοκλήρου στο QSI του Κατάρ!

Ένα τέτοιο deal πάντως θα απαιτήσει από τους Αμερικανούς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς υπολογίζεται πως βάσει της χρηματιστηριακής αξίας του κλαμπ (3 δισ. ευρώ) θα πρέπει να καταβάλλουν ως μίνιμουμ ένα ποσό κοντά στα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση πως ο Εμίρης θα ανάψει το πράσινο φως για την πραγμάτωση των διαπραγματεύσεων και την παραχώρηση ενός μεριδίου από το πακέτο των μετοχών, σενάριο που για την ώρα δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X