Ανταλής: «Θα διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Ανταλής: «Θα διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τους φετινούς στόχους της γυναικείας ομάδας χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη του πως η ομάδα του σαν νεοφώτιστη μαθαίνει ακόμα από τέτοιου είδους παιχνίδια εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Ανταλής.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι από τα παιχνίδια που μαθαίνουμε, εμείς είμαστε καινούργια ομάδα στην Α’ κατηγορία. Όταν παίζουν αυτές οι δύο ομάδες είναι χαρά για το ελληνικό χάντμπολ. Είναι δυο μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού. Ελπίζω του χρόνου να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε στο πρώτο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Από την μεριά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης τόνισε: «Ευχόμαστε περαστικά στην αθλήτρια της ΑΕΚ που χτύπησε στο ματς με το Καματερό. Ήταν το πρώτο ματς ανάμεσα στους δύο «δικεφάλους» στο γυναικείο χάντμπολ και αυτό είχε τη σημασία του. Αντιμετωπίσαμε το ματς με σοβαρότητα. Είχαμε καλά στοιχεία, η ομάδα ανταποκρίθηκε και στα 60 λεπτά».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X