Αγγλία: Δύσκολα στην πρεμιέρα κόντρα στο Ιράν ο Μάντισον

Επιμένει για τον Μάντισον η Νιούκαστλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολα θα έχει τον Τζέιμς Μάντισον στην διάθεσή του ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αφού ο επιθετικός μέσος της Λέστερ δεν προπονήθηκε για δεύτερη φορά.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό στο γόνατο που αποκόμισε από τον τελευταία αγώνα της Λέστερ κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ο οποίος τον είχε αναγκάσει να αποχωρήσει με αναγκαστική αλλαγή στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης (στην θέση του μπήκε ο Πραέτ).

Την Τετάρτη (16/11) ο ίδιος είχε αναφέρει πως είναι αισιόδοξος μετά τα θετικά αποτελέσματα των εξετάσεων λέγοντας: «Είναι εντάξει. Κάναμε μία εξέταση τη μέρα πριν την συγκέντρωση. Τα αποτελέσματά της ήταν καλά».

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα την εβδομάδα μετά το παιχνίδι με την Έβερτον και πριν απ’ αυτό με την Γουέστ Χαμ. Ήθελα να παίξω, δεν ήθελα να το αφήσω εξαιτίας του Μουντιάλ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν ήθελα να έχω αυτή τη συμπεριφορά, ήθελα να βοηθήσω την Λέστερ, επειδή η συγκέντρωσή μου ήτνα ακόμα εκεί και κατάφερα να σκοράρω νωρίς και να συνεχίσω λίγο μετά απ’ αυτό (απ’ όταν τον έπιασε πιο έντονα ο τραυματισμός)».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X