Μουντιάλ: Έκοψε το επίδομα στους φιλάθλους που θα φιλοξενήσει το Κατάρ

Μουντιάλ: Έκοψε το επίδομα στους φιλάθλους που θα φιλοξενήσει το Κατάρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κυβέρνηση του Κατάρ είχε αποφασίσει να προσφέρει ένα πακέτο με παροχές σε περίπου 1.600 φιλάθλους οι οποίοι θα ταξίδευαν στη χώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, λίγο πριν τη… σέντρα ενημερώθηκαν από τις αρμόδιες αρχές ότι τα χρήματα που θα λάμβαναν ημερησίως κόπηκαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian.

Συγκεκριμένα, το «Fan Leader Network», διευθύνεται από την Ανώτατη Επιτροπή Παράδοσης και Κληρονομιάς. Την υπηρεσία του Κατάρ που είναι αρμόδια, δηλαδή, για το Παγκόσμιο Κύπελλο…

Το σκεπτικό ήταν να δοθούν παροχές που θα περιλαμβάνουν ταξίδια, διαμονή και μια θέση στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ, αλλά και σε άλλα events του τουρνουά, συν ένα χρηματικό ποσό.
Όλα αυτά, ως αντάλλαγμα για την αναπαραγωγή θετικών σχολίων για το τουρνουά, αλλά και των αναδημοσιεύσεων των post των επίσημων λογαριασμών του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι οπαδοί, παρότι ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή πριν ταξιδέψουν για το Κατάρ για τη συγκεκριμένη «περικοπή», δεν ματαίωσαν το ταξίδι τους.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X