ΑΕΚ: Για την τρίτη (19:00) σερί νίκη με Περσέα

ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και στο φιλικό με Μίλωνα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Περσέα για την 3η αγωνιστική της Preleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα με δύο νίκες και θέλει σήμερα να τριτώσει τις επιτυχίες της.

Η «Ένωση» υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον ΟΠΑΘ Περσέα στο «Απ. Κόντος» για την 3η αγωνιστική της Preleague και μοναδικός στόχος είναι να πανηγυρίσει την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει νικήσει Ηρακλή και Πανερυθραϊκό και είναι έτοιμη για πετύχει και σήμερα μια ακόμη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Άκης Χατζηαντωνίου υπολογίζει σ’ όλους τους διαθέσιμους αθλητές και καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς πρόβλημα. Ο αθλητής της ΑΕΚ, Νίκος Παλέντζας, δήλωσε στο aek.gr: «Παραμένουμε ταπεινοί και πεινασμένοι παρ’ όλο το «2Χ2». Ούτως η άλλως, κοιτάμε ξεχωριστά την κάθε ομάδα, χωρίς να πετάμε στα σύννεφα και να σκεφτόμαστε μακριά. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση να πάρουμε το 3ποντο και μετά να κοιτάξουμε τον επόμενο μας αντίπαλο. Περιμένουμε τον 7ο μας παίκτη, που είναι ο κόσμος να απολαύσει ένα ωραίο βόλεϊ και να του δώσουμε χαρά κάνοντας το «3Χ3».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X