Novileague Παγκόσμιο: Νέος μεγάλος διαγωνισμός από τη Novibet

Novileague Παγκόσμιο: Νέος μεγάλος διαγωνισμός από τη Novibet

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet επέστρεψε ανανεωμένος, σε ρυθμούς Παγκοσμίου και γεμάτος μοναδικά δώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet επέστρεψε ανανεωμένος, σε ρυθμούς Παγκοσμίου και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

Μεγαλύτερα καθημερινά έπαθλα, ακόμα περισσότερη δράση!

Ο ριζικά ανανεωμένος διαγωνισμός της Novibet βρίσκεται ήδη στον αέρα και χτυπάει στους ρυθμούς του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος! Μάλιστα, μαζί του έρχονται και μεγάλα έπαθλα*! Το εβδομαδιαίο έπαθλο φτάνει έως τις 154.000€*, ενώ στο φινάλε του διαγωνισμού, βάσει της κατάταξης των προβλέψεων τους, πέντε χιλιάδες μέλη του θα κερδίσουν από 1€ έως 10.000€* εγγυημένα!

Η αυλαία για τη «Novileague Παγκόσμιο 22’» ανοίγει σήμερα, είναι εντελώς δωρεάν* για όλους, δίχως να απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια ή κατάθεση. Η αρχή των προβλέψεων γίνεται με μακροχρόνιες ερωτήσεις, που αφορούν από τον νικητή του Μουντιάλ και τον πρώτο σκόρερ, έως τα under/over τερμάτων και άλλες ειδικές κατηγορίες της διοργανώσης. Δες πώς παίζεται η νέα Novileague!

“Με τη Novibet, εσύ κερδίζεις το Παγκόσμιο Κύπελλο!’’

Νέο σύστημα, πιο στοιχηματικό από ποτέ!

Η νέα Novileague θα περιλαμβάνει 8 ερωτήσεις σε καθημερινή βάση από τους αγώνες της ημέρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα ολοκληρωθεί με τον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Οι ερωτήσεις είναι ποικίλης ύλης και αφορούν τα παιχνίδια (σκορ, σκόρερ, κάρτες, στατιστικές επιλογές κ.ά.).

Κάθε παίκτης μπορεί να διεκδικήσει το ποσό των 22.000€* κάθε μέρα, προβλέποντας σωστά στις 8 ερωτήσεις που θα βρίσκονται στη σελίδα του διαγωνισμού. Σε περίπτωση δύο ή περισσοτέρων νικητών, το ποσό θα μοιράζεται ισομερώς.

Παράλληλα, στην ανανεωμένη «Novileague Παγκόσμιο 22’» οι σωστές απαντήσεις των παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα καταγράφονται σε έναν πίνακα κατάταξης. Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος του Μουντιάλ θα κερδίσει το ποσό των 10.000€*. Από τη δεύτερη έως την πέμπτη θέση θα δίνεται το ποσό των 1.000€ και από την 6η μέχρι τη 5000ή θεση θα μοιραστούν διαφορά χρηματικά έπαθλα*.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X