Η αιτία πίσω από το «ξέσπασμα» του Γιάννη, οι απειλές του Χάρελ και η... πληρωμένη απάντηση

Η αιτία πίσω από το «ξέσπασμα» του Γιάννη, οι απειλές του Χάρελ και η... πληρωμένη απάντηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «ξέσπασε» μετά το παιχνίδι με τους Σίξερς και έριξε κάτω μια σκάλα, γεγονός που έφερε πλήθος αντιδράσεων στα social media. Ωστόσο, τα νεύρα του “Greek Freak” είχαν εξήγηση, όπως αποκάλυψαν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Οι απειλές του Μόντρελζ Χάρελ και η «πληρωμένη» απάντηση του “Giannis”…

Λίγο μετά την ήττα των Μπακς στη Φιλαδέλφεια και τις 4/15 βολές του ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη βγήκε ξανά στο παρκέ, για να κάνει μερικά σουτ. Ωστόσο, έγινε viral για τον λάθος λόγο, καθώς έσπρωξε μια σκάλα και την έριξε κάτω. Γεγονός είναι πως στην τεράστια καριέρα του Αντετοκούνμπο σπάνια έχουμε δει ξανά αντίστοιχες εικόνες, οι οποίες έγιναν viral.

Τι είχε εκνευρίσει τόσο πολύ τον “Giannis”; Σύμφωνα με το “Athletic”, η αιτία για τον εκνευρισμό του Έλληνα σταρ ήταν ο σέντερ των Σίξερς, Μόντρεζλ Χάρελ. Ύστερα από ένα ματς που ο Τζοέλ Εμπίιντ είχε κάνει σκληρά και «βρώμικα» φάουλ στον ηγέτη των Μπακς, ο Χάρελ πήγε το θέμα ένα… βήμα παρακάτω.

Για την ακρίβεια, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως όταν ο Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο παρκέ για να σουτάρει βολές, ο Αμερικανός ψηλός του πήρε την μπάλα από τα χέρια και του φώναξε να φύγει, λέγοντάς του πως: «Εδώ δεν είναι το γαμ… Μιλγουόκι».

Ο Γιάννης θέλοντας να μην του δώσει σημασία επέστρεψε στο παρκέ με δικές του μπάλες και τότε οι άνθρωποι του γηπέδου έκαναν κάποιες εργασίες, σταματώντας την προπόνησή του και προκαλώντας του επιπλέον αναστάτωση. Μάλιστα, ο Χάρελ συνέχισε να φωνάζει με τον Θανάση να πηγαίνει προς το μέρος του σε ρόλο… πυροσβέστη. Για άλλη μια φορά, όμως, ο σέντερ των Σίξερς δεν σταμάτησε να προκαλεί και είπε προς τον “ΤΑ”: «Φύγε, θα σε πλακώσω στο ξύλο».

Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο δεν έδωσαν συνέχεια στο περιστατικό και προτίμησαν να μην δημιουργήσουν νέα προβλήματα, με τον καλύτερο παίκτη της λίγκας να δηλώνει λίγο αργότερα: «Δεν πρόκειται να πλακωθώ με κανέναν. Έχω παιδιά τώρα, πρέπει να προστατέψω τα λεφτά μου. Αν τώρα εσείς το θεωρείτε αυτό ασέβεια, τότε έτσι πιστεύετε εσείς».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X