Ο Φερνάντες από δεξιά κάνει «όργια» αλλά...

Τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ στον Φερνάντες
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αναλύει τους αριθμούς του Ισπανού αρτίστα Πάολο Φερνάντες, σε σχέση με τις θέσεις που έχει αγωνιστεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις και το ταξίδι για την μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία, στην δουλειά του Ματίας Αλμέιδα θα ενσωματωθεί και ο Πάολο Φερνάντες. Φυσικά ο Αργεντινός τεχνικός έχει μελετήσει πολύ προσεκτικά την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού και έχει ξεκάθαρη εικόνα και για τα πεπραγμένα του στο γήπεδο αλλά και για τις δυνατότητες του.

Για τον Φερνάντες άλλωστε, υπάρχει πλέον ένα ποδοσφαιρικό δείγμα γραφής, σ’ ολόκληρη την περυσινή αλλά και την μισή φετινή σεζόν, με την φανέλα του Βόλου. Εκεί που ο Ισπανός αρτίστας έκανε πράγματα και θαύματα. Και είναι δεδομένο πως ο Αλμέιδα έχει ήδη στο μυαλό του τον ρόλο που θα δώσει στον Φερνάντες. Όμως έχει ένα ενδιαφέρον το γεγονός, πως ήδη ο Ισπανός έχει δείξει πως μπορεί να προσφέρει πολλά, από πολλές διαφορετικές θέσεις.

Το φανερώνουν άλλωστε και οι αριθμοί που έχει “γράψει” τόσο πέρυσι, όσο και φέτος. Ο Φερνάντες στον Βόλο ξεκινούσε κυρίως τις προσπάθειες του από την δεξιά πλευρά. Πέρυσι κάλυψε συνολικά έντεκα φορές το δεξί άκρο της επίθεσης και φέτος άλλες δέκα. Απ΄αυτόν τον ρόλο στην περυσινή σεζόν “έγραψε 3 γκολ και 2 ασίστ. Ενώ φέτος, σ’ αυτά τα δέκα ματς ως δεξιός ακραίος, πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε και 4 ασίστ.

Παρόλα αυτά ο Φερνάντες έχει αποδείξει πως μπορεί να γίνει παραγωγικός σε γκολ και ασίστ και από άλλους ρόλους μέσα στο γήπεδο. Πέρυσι, για παράδειγμα, αγωνίστηκε συνολικά σε δέκα ματς ως κεντρικό χαφ. Και απ’ αυτόν τον ρόλο βρήκε δυο φορές δίχτυα, ενώ έδωσε και μια ασίστ. Όσο για την φετινή σεζόν, μετακινήθηκε από το δεξί στο αριστερό άκρο σε τέσσερα παιχνίδια. Τρία για το πρωτάθλημα, ένα για το κύπελλο. Και πέτυχε δυο γκολ, ενώ έδωσε και δυο ασίστ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X