Φόντεν: «Να θυμίσω στους συμπαίκτες μου πως έχω πάρει ήδη το Παγκόσμιο Κύπελλο»

EURO 2021: Η πρόκληση του Φόντεν να βάψουν οι συμπαίκτες του τα μαλλιά τους ξανθά
Photo Credits: INTIME

Ο Φόντεν ήθελε να κάνει μία υπενθύμιση στους συμπαίκτες του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φόντεν σε δηλώσεις του θέλησε να υπενθυμίσει οτι έχει ήδη κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Αγγλίας όταν ήταν 17 ετών και μάλιστα είχε σκοράρει στον τελικό 2 φορές στο 5-2 κόντρα στην Ισπανία.

Ο Φόντεν τότε είχε κερδίσει και την χρυσή μπάλα της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φόντεν:

«Θυμάμαι πως είχαμε τρομερή εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Το γεγονός πως φτάσαμε στον τελικό του Euro είναι κάτι που έχει δώσει μεγάλη ώθηση. Νομίζω πως ο Χάρι Κέιν έχει σχεδόν αγγίξει το τρόπαιο, μας βλέπει ως ένα από τα φαβορί.

Θα πρέπει απλά να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Θα χρειαστεί να θυμίσω στους συμπαίκτες μου πως έχω πάρει ήδη το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι πως είχαμε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας, απλά ξέραμε πως θα παίρναμε το τρόπαιο επειδή ήμασταν καλοί και είχαμε μεγάλο ταλέντο.

Ακόμα και όταν είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ στον τελικό, συνεχίζαμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο πιστεύοντας στη νίκη. Ήταν ωραίο που ήμουν μέλος εκείνης της ομάδας»

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X