ΑΕΚ: Με απουσίες στη Θεσσαλονίκη η γυναικεία ομάδα χάντμπολ

Φράγκα: «Το άγχος έφυγε στο πρώτο ματς, η ΑΕΚ έχει σημαντική εξέλιξη»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναχωρεί σήμερα για τη Θεσσαλονίκη εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρεις σημαντικές απουσίες ταξιδεύει σήμερα για τη Θεσσαλονίκη η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει αύριο τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Handball Premier.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιάννη Ανταλή δεν υπολογίζει για το αυριανό πολύ δύσκολο παιχνίδι τις Φράγκα, Μπόργκες και Ραντούλοβιτς. Η πρώτη μάλιστα ανησύχησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τον τραυματισμό της στα τελευταία λεπτά του αγώνα με το Καματερό με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο όπου της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν ευτυχώς καθησυχαστικά καθώς υπέστη μια διάσειση και την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμη να επιστρέψει για να βοηθήσει την ομάδα. Μπόργκες και Ραντούλοβιτς επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών χωρίς ωστόσο να είναι ωστόσο κάτι σοβαρό.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ανταλής, δήλωσε στο aek.gr: «Χωρίς να  ψάξω για δικαιολογίες και θέλοντας, πιστεύω, να βλέπω τα πράγματα καθαρά, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει κατακτήσει 4 συνεχόμενα νταμπλ, πάρα πολύ έμπειρη, με γεμάτο ρόστερ και που παίζει στην έδρα της. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε μια νεανική ομάδα, καινούργια  στην κατηγορία με διαφορετικό στόχο από τους αντιπάλους μας. Είναι κακό το τάιμινγκ διότι ανεβαίνουμε στην Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες βασικών παικτριών. Παρ΄ όλα αυτά δεν ξεχνάμε ότι είμαστε η ΑΕΚ και δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν υπάρχει άγχος, δεν υπάρχει πίεση, υπάρχει μόνο η προσδοκία να τα καταφέρουμε».

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής το οποίο έχει ως εξής:

Α1 Γυναικών (6η αγωνιστική)

Σπίτι του Χάντμπολ 15:00, ΠΑΟΚ Mateco- ΑΕΚ

(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Αποστολίδης)

Καματερού 16:00, ΓΑΣ Καματερού- Αναγέννηση Άρτας

(Φωτακίδης- Χρηστίδη, Προδρομίδης)

Πανοράματος 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα- ΟΦΝ Ιωνίας

(Σαπανίδης- Ηλιάδης, Σαμαράς)

Βασιλικών 18:00, Ορφέας Σουρωτής- ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού

(Νάσκος- Χαρίτσος, Δελόγλου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X