Μάιλς: «Η ΑΕΚ μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω»

Μάιλς: «Η ΑΕΚ μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω»
Photo Credits: INTIME

Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ Αϊζάια Μάιλς

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επανέναρξη της σεζόν και αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη, σε σχέση με το πρώτο κομμάτι. Αυτό γιατί στο ρόστερ προστέθηκε ένας παίκτης που αναμένεται να δώσει λύσεις στη θέση «4».

Η Ένωση κινήθηκε διακριτικά και κατάφερε να φτάσει σε deal με τον Αϊζάια Μάιλς, ο οποίος θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για μια κίνηση που ενισχύει το ρόστερ και δεν πρόκειται για αλλαγή στους ξένους, με την Ένωση να βρίσκει στο πρόσωπο του 28χρονου άσου από την Βαλτιμόρη την επιπλέον λύση στο ρόστερ της.

Ο νέος φόργουορντ της Ένωσης δηλώνει ευτυχισμένος για τη μεταγραφή του και ανυπομονεί να δείξει τι αξίζει.

Οι δηλώσεις του Αϊζάια Μάιλς

O νέος Αμερικανός φόργουορντ της «Βασίλισσας, Αϊζάια Μάιλς, δήλωσε στο aekbc.gr για τη μεταγραφή του:

«Δεν ξέρω πάρα πολλά πράγματα για την ΑΕΚ. Προφανώς γνωρίζω, όμως, ότι είναι μία μεγάλη ομάδα, με πνεύμα νικητή. Διαθέτει για μένα έναν σπουδαίο προπονητή, ο οποίος δουλεύει σ’ ένα υγιές περιβάλλον, έχοντας πάντα την έντονη υποστήριξη των οπαδών της.

Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο ευτυχισμένος νιώθω, που η ΑΕΚ μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τί αξίζω. Πραγματικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος μ’ αυτή την προοπτική.

Είμαι έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά για να δώσω το εκατό τοις εκατό, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου, να είναι ανταγωνιστική και σε υψηλό επίπεδο. Ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X