Ιστορική ΦΩΤΟ: Αλμέιδα-Ρόα στην 11αδα της Αργεντινής στο Μουντιάλ του 1998

Ιστορική ΦΩΤΟ: Αλμέιδα-Ρόα στην 11αδα της Αργεντινής στο Μουντιάλ του 1998
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα και ο Κάρλος Ρόα ήταν βασικά στελέχη της Αργεντινή του 1998

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλούσια εμπειρία έχει η φετινή ΑΕΚ από Μουντιάλ.

Δεν είναι μόνο οι αρκετοί παίκτε της που συμμετέχουν στη διοργάνωση στα γήπεδα του Κατάρ, αλλά και μέλη του προπονητικού επιτελείου της. Ο Ματίας Αλμέιδα που έχει στη πλάτη του λαμπρή καριέρα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική εκπροσώπησε την πατρίδα του στο Μουντιάλ του Γαλλίας το 1998.

Υπάρχει μάλιστα μια ιστορική φωτογραφία πριν από έναν εκ των αγώνων τους όπου ο Ματίας Αλμέιδα ποζάρει δίπλα στον τερματοφύλακα της Εθνικής Αργεντινής, Κάρλος Ρόα που είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ.

Ιστορική ΦΩΤΟ: Αλμέιδα-Ρόα στην 11αδα της Αργεντινής στο Μουντιάλ του 1998

Αμφότεροι έπαιζαν βασικοί σε όλα τα ματς με μια εξαιρετική ομάδα της Αργεντινής με Αγιάλα, Σιμεόνε, Ορτέγκα, Βερόν, Ζανέτι, Μπατιστούτα, Γκαγιάρδο, Κρέσπο και τον πρώην προπονητή του Άρη, Χερμάν Μπούργος.

Βγήκαν πρώτοι με τρεις νίκες στον όμιλο με Ιαπωνία, Τζαμάικα και Κροατία, απέκλεισαν την Αγγλία στα πέναλτι στη φάση των «16» και έφυγαν στα προηγμιτελικά καθώς ηττήθηκαν από την Ολλανδία των Κλαιφερτ, Μπέργκαμπ, Κοκού, ντε Μπερ, Ντάβιντς, Σταμ, φαν ντερ Σαρ, φαν Μπρόνχοστ, Σέεντορφ, Οφερμαρς και προπονητή τον Ράικαρντ με 2-1.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X