Βίντα: Τα συγχαρητήρια Μόντριτς και Ντάλιτς για τις 100 συμμετοχές στην Εθνική Κροατίας (ΦΩΤΟ)

Βίντα: Τα συγχαρητήρια Μόντριτς και Ντάλιτς για τις 100 συμμετοχές στην Εθνική Κροατίας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι Λούκα Μόντριτς και Ζλάτκο Ντάλιτς συνεχάρησαν τον αμυντικό της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα για τις 100 συμμετοχές του με την Εθνική Κροατίας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα έφθασε τις 100 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία με τον συμπαίκτη του, Λούκα Μόντριτς και τον προπονητή του, Ζλάτκο Ντάλιτς να τον συγχαίρουν.

Ο στόπερ της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, στο χθεσινό φιλικό της Κροατίας απέναντι στη Σαουδική Αραβία συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της «Χρβάτσκα» και έγραψε ιστορία.

Ο συμπαίκτης του και αρχηγός της εθνικής, Λούκα Μόντριτς, έσπευσε να τον συγχαρεί μέσω story στο Instagram. «Καλώς ήρθες στο club αδερφέ μου» έγραψε ο Κροάτης θρύλος.

Το story του Μόντριτς

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Ζλάτκο Ντάλιτς, ο οποίος αποθέωσε τον 33χρονο.

«Όταν κάποιος φτάνει τις 100 συμμετοχές, γίνεται ένας θρύλος. Ο Βίντα αξίζει να είναι, καθώς είναι ένας εκ των πιο σπουδαίων. Η συμπεριφορά του, οι εμφανίσεις του, η προσέγγιση και η χαρούμενη φύση του έχουν φέρει τεράστια χαρά στην εθνική Κροατίας. Του εύχομαι περισσότερες συμμετοχές, είναι ένας αληθινός επαγγελματίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X