Η ΑΕΚ περιμένει επιπλέον ώθηση από 5 παίκτες τον Ιανουάριο

Η ΑΕΚ περιμένει επιπλέον ώθηση από 5 παίκτες τον Ιανουάριο
Photo Credits: INTIME

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ΑΕΚ που έχουν, για διαφορετικούς λόγους, βοηθήσει λίγο έως σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δουλειά για την ΑΕΚ θα ξεκινήσει και πάλι στις 26 του μήνα, όταν οι παίκτες θα μαζευτούν εκ νέου στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για τις ετοιμασίες της αναχώρησης (27/11) με προορισμό την Ολλανδία.

Εκεί, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει πιο στοχευμένα (και) με κάποιους ποδοσφαιριστές στους οποίους η ομάδα θα ποντάρει πολύ περισσότερο από τον ερχόμενο Ιανουάριο, καθώς έως σήμερα, για διαφορετικούς λόγους, ήταν ελάχιστα ενεργοί.

Ας προσεγγίσουμε αυτές τις πέντε ιδιαίτερες περιπτώσεις:

Στίβεν Τσούμπερ

Είναι ο μοναδικός εκ των πέντε που δεν θα μεταβεί στην Ολλανδία, όμως θα είναι έτοιμος τον Ιανουάριο. Η υψηλή δαπάνη του περασμένου καλοκαιριού προκειμένου να μονιμοποιηθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ με ορίζοντα τριετίας, αποφασίστηκε για να είναι πρωταγωνιστής. Ωστόσο, ο Ελβετός ταλαιπωρήθηκε από μυϊκούς τραυματισμούς, ένας εκ των οποίων εν τέλει -σύνδρομο κοιλιακών- τον οδήγησε στο χειρουργείο. Απαλλαγμένος από ενοχλήσεις, καλείται από τον Ιανουάριο να αποδώσει ξανά όπως κατά το πρώτο δίμηνο της παρουσίας του στην ομάδα, στο ξεκίνημα της περυσινής σεζόν. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για την ύπαρξη ενός τόσο μεγάλου συμβολαίου με μηδενική ανταποδοτικότητα.

Έως σήμερα: 6 αγώνες, 296 λεπτά, 0 γκολ, 0 ασίστ

Τομ Φαν Βέερτ

Η ολιγόλεπτη συμμετοχή του στο πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Γ. Καραϊσκάκης, θύμισε πόσο καλά ξέρει να παίρνει θέσεις εντός της αντίπαλης περιοχής και να απειλεί. Ήταν άτυχος, καθώς η μετάβαση από τον Βόλο σε διαφορετικές και πιο απαιτητικές συνθήκες δουλειάς στην ΑΕΚ τού κόστισε μια βαριά θλάση, η οποία τον κράτησε εκτός αγώνων για περισσότερο από δύο μήνες. Πλέον, συνηθίζει στα νέα δεδομένα και καλείται να βοηθήσει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: στο σκοράρισμα.

Έως σήμερα: Με την ΑΕΚ, 2 αγώνες, 28 λεπτά, 0 γκολ, 0 ασίστ. Με το Βόλο: 3 αγώνες, 270 λεπτά, 1 γκολ.

Κώστας Γαλανόπουλος

Από μόνο του το γεγονός ότι έχει αφήσει πίσω του οριστικά την ταλαιπωρία δύο ετών, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο και διαδοχικών επεμβάσεων, είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο. Ακόμα καλύτερο είναι το μήνυμα που στέλνει κάθε φορά που παίζει, έστω για λίγα λεπτά, με πολλή ενέργεια και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις του Αλμέιδα. Ας μην ξεχνάμε ότι έχασε το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Έχει καλύψει το χαμένο έδαφος κι η δουλειά στην Ολλανδία θα τον βοηθήσει πολύ ώστε από τον Γενάρη να μπει πιο δυναμικά στο rotation.

Έως σήμερα: 6 αγώνες, 116 λεπτά, 0 γκολ, 0 ασίστ.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ

Ερχόμενος στην ΑΕΚ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 με την εθνική Γαλλίας, είχε να παίξει κάμποσους μήνες ποδόσφαιρο, ενώ δεν είχε ακολουθήσει προετοιμασία. Ήταν σημαντικά πίσω για να ακολουθήσει το παιχνίδι του Αλμέιδα όταν εντάχθηκε στην ομάδα κι ενώ ο Λάζαρος Ρότα παρουσίαζε σημαντική βελτίωση από αγώνα σε αγώνα. Ωστόσο, από τον Γενάρη και με τόσους μήνες δουλειάς πλέον με την ομάδα, το φυσιολογικό θα είναι να μπει ως βασικός στην εξίσωση και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της Ένωσης.

Έως σήμερα: 3 αγώνες, 270 λεπτά, 0 γκολ, 0 ασίστ

Πάολο Φερνάντες

Εδώ κι αν υπάρχουν απαιτήσεις, ειδικά μετά την απώλεια του άτυχου Νίκλας Ελίασον. Θα πρέπει ασφαλώς να διαπιστώσουμε πρώτα το σκεπτικό του Αλμέιδα και τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει, σε κάθε περίπτωση όμως, ποδοσφαιριστής που κάνει θραύση έως σήμερα στις εγχώριες διοργανώσεις δεν αποκτάται για να είναι απλά συμπληρωματικός. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός εντάσσεται άμεσα στην ομάδα και αυτό θα βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή του, ώστε από τον Ιανουάριο -όταν θα έχει αποκτήσει πλέον δικαίωμα συμμετοχής- να μπει αμέσως στο νόημα των αγώνων.

Έως σήμερα: 6 αγώνες, 1.186 λεπτά, 3 γκολ, 6 ασίστ.

Πηγή: sport24.gr

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X