ΑΕΚ: Οι εξελίξεις με τις αποθεραπείες των Αμραμπατ, Ελίασον και Τσούμπερ

ΑΕΚ: Οι εξελίξεις με τις αποθεραπείες των Αμραμπατ, Ελίασον και Τσούμπερ
Photo Credits: INTIME

Οι εξελίξεις με την αποθεραπεία των Αμραμπατ, Ελίασον και Τσούμπερ στην ΑΕΚ και η άμεση προσθήκη του Φερνάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της ΑΕΚ απολαμβάνουν τις μέρες χαλάρωσης που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα, αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ και το επιτελείο του, δουλεύουν ήδη για την περίοδο της προετοιμασίας. Εκεί είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα που μέχρι πρότινος δεν περιλαμβάνονταν στο κάδρο. Σαφώς, ένας είναι ο Πάολο Φερνάντες, που θα ενταχθεί άμεσα στην Ενωση και θα μπει στην καθημερινότητα της ομάδας, με στόχο να έχει προσαρμοστεί απόλυτα μέχρι την 1η Ιανουαρίου, όταν και θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Ωστόσο, πέραν του Ισπανού ενθαρρυντικά είναι τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών. Συνολικά, η αποθεραπεία των Αμραμπατ, Ελίασον και Τσούμπερ εξελίσσεται ομαλά και η εκτίμηση που υπάρχει από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ είναι πως δεν θα απαιτηθεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από εκείνο που έχει δοθεί ως το μίνιμουμ για την επιστροφή τους. Θεωρείται μάλιστα εξαιρετικά πιθανό, κάποιοι εξ αυτών να ταξιδέψουν στην Ολλανδία για το μίνι διάστημα της προετοιμασίας, καθώς ο Αλμέιδα θέλει οι παίκτες να είναι όλοι μαζί.

Δείτε περισσότερα για την αποθεραπεία των παικτών της ΑΕΚ και την προσθήκη του Φερνάντες.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X