Κανένα θέμα προπονητή στον Άγιαξ - Στηρίζει Σρέντερ ο Φαν ντερ Σαρ

Κανένα θέμα προπονητή στον Άγιαξ - Στηρίζει Σρέντερ ο Φαν ντερ Σαρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξ αρχής το έργο του Άλφρεντ Σρέντερ στον Άγιαξ ήταν δύσκολο, αφού έπρεπε να διαδεχθεί τον Έρικ Τεν Χαγκ και παράλληλα να διαχειριστεί τις πολλές αποχωρήσεις από το πετυχημένο ρόστερ του «Αίαντα» και η δυσκολία του εγχειρήματος αποδεικνύεται και στην πράξη.

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας αποκλείστηκαν πολύ εύκολα από τη συνέχεια του Champions League, ενώ και στο πρωτάθλημα είναι στο -3 από τη Φέγενορντ, έχοντας χάσει βαθμούς από Έμεν, Φίτεσε, Γκόου Αχέντ Ιγκλς και έχοντας ηττηθεί στα απαιτητικά ματς με Αϊντχόφεν εντός (1-2) και Άλκμααρ εκτός (2-1).

Η πίεση προς το πρόσωπο του Ολλανδού είναι ήδη πάρα πολύ έντονη, αφού ειδικά στις τάξεις των οπαδών απαιτείται η απόλυσή του, ωστόσο, όπως αναφέρει το «vi.nl», ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Έντβιν Φαν ντερ Σαρ στηρίζει απόλυτα την επιλογή του.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Φαν ντερ Σαρ αναγνωρίζει το γεγονός ότι πρέπει να βελτιωθούν πολλά πράγματα στην ομάδα και σε πολλούς τομείς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιρρίπτει τις ευθύνες μόνο προς τον προπονητή, Σρέντερ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X