Η στόχευση του Αλμέιδα για την μίνι προετοιμασία

Η στόχευση του Αλμέιδα για την μίνι προετοιμασία
Photo Credits: INTIME

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ έχει στοχεύσει πάνω σε δυο συγκεκριμένους τομείς, γι αυτή την μίνι προετοιμασία που θα κάνει στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και αυτό που ιδανικά θα ήθελε ο Ματίας Αλμέιδα, όπως πιθανότατα και οι περισσότεροι προπονητές ανά τον κόσμο, θα ήταν να συνεχιστεί κανονικά ο αγωνιστικός ρυθμός της ΑΕΚ. Χωρίς αυτό το ανακάτεμα που έχει γίνει στην… κανονικότητα, λόγω του Μουντιάλ. Όμως ο Αργεντινός τεχνικός, όπως και οι συνάδελφοι του, είναι αναγκασμένος να προσαρμοστεί στα δεδομένα που έχει δημιουργήσει αυτή η απόφαση της ΦΙΦΑ για… χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Αλμέιδα ήδη από το καλοκαίρι είχε βάλει στον προγραμματισμό του τον τρόπο που θα διαχειριστεί αυτή την διακοπή λόγω του Μουντιάλ. Από το σημαντικό διάστημα που θα έδινε στους ποδοσφαιριστές του για ξεκούραση πνευματική και σωματική, μέχρι το πλάνο της δουλειάς για την μίνι προετοιμασία. Το δεύτερο κομμάτι είναι αυτό που θα υλοποιηθεί στις οκτώ μέρες που θα βρεθεί η αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία από τα τέλη Νοέμβρη μέχρι και τις αρχές Δεκέμβρη.

Η στόχευση του Αλμέιδα για εκείνο το διάστημα, αφορά επί της ουσίας δυο τομείς. Ο πρώτος έχει να κάνει με την ακόμα μεγαλύτερη σύσφιξη των “δεσμών” που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην ομάδα. Ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί πολύ… ενισχυτικό γι’ αυτό το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μέσα στην ΑΕΚ, το γεγονός πως ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, θα βρεθούν και πάλι να συμβιώνουν επί 24ώρου βάσεως, για οκτώ ημέρες. Περίπου όπως έγινε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον δεύτερο τομέα, αυτός αφορά το πολύ απαιτητικό και σε υψηλούς ρυθμούς πρόγραμμα δουλειάς. Ο Αλμέιδα μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν εκπονήσει ένα πλάνο προπονήσεων για το διάστημα που η ομάδα θα παραμείνει στην Ολλανδία, με το οποίο πολύ απλά θα βγάλουν το… λάδι των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Διπλές προπονήσεις επί καθημερινής βάσης, σε μεγάλη διάρκεια και υψηλή ένταση. Σαν μια μίνι καλοκαιρινή προετοιμασία, εμβόλιμη μέσα στη σεζόν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X