Πογιέτ: «Ο στόχος είναι να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μία μεγάλη διοργάνωση»

Πογιέτ: «Ο στόχος είναι να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μία μεγάλη διοργάνωση»
Photo Credits: INTIME

«Ο στόχος είναι να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μία μεγάλη διοργάνωση», δήλωσε ο Πογιέτ ενόψει του φιλικού με τη Μάλτα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς με τη Μάλτα: 

«Πρώτα απ’ όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Το να παίζουμε με διαφορετικές ομάδες με άλλα συστήματα. Ναι θα είναι διαφορετικό για εμάς. Η Μάλτα έχει παίκτες που δεν τα παρατάνε μέχρι το τέλος. Για εμάς είναι ένα ακόμα βήμα για να παίξουμε. Είναι η δυνατότητα που δίνεται σε κάποιους παίκτες – γιατί δεν είναι όλος ο βασικός κορμός εδώ – να δείξουν πράγματα στον προπονητή.»

Για το ότι η Ελλάδα δεν είναι στο Μουντιάλ: 

«Αυτός είναι ο στόχος. Η ιδέα ήταν πάντα στα μεγάλα τουρνουά όταν ανέλαβα την Εθνική. Η σκέψη ήταν εκεί. Μετά το Nations League – που πήγαμε καλά – έχουμε τώρα 2 επιλογές. Τα προκριματικά που θα είναι δύσκολα τα πράγματα και μετά τα play offs. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μεγάλη διοργάνωση.»

Για τις αλλαγές στη διάταξη: 

«Κυρίως θέλω να δω τις διάφορες επιλογές που έχουμε στην άμυνα. Κυρίως από την ποσότητα των παικτών στην άμυνα που δεν τους επετράπη από ομάδες να έρθουν (δεν υπάρχει η υποχρέωση για αυτά τα φιλικά ματς για τις ομάδες για να δώσουν παίκτες). Θα δούμε μία διαφορετική διάταξη πίσω και θα προσαρμόσουμε γενικά το παιχνίδι ανάλογα με το πως θα πάει.»

Για την επίθεση: 

«Μας λείπουν 5-6 βασικοί οπότε δεν είναι εύκολο να κάνουμε συγκρίσεις. Σίγουρα όμως μπορεί να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Μπορούμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για τα παιχνίδια στη συνέχεια, τα προκριματικά.»

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X