«Η κλήση του Σιμάνσκι ήταν σοκ για πολλούς, όμως ο Μίχνιεβιτς τον πιστεύει»

«Η κλήση του Σιμάνσκι ήταν σοκ για πολλούς, όμως ο Μίχνιεβιτς τον πιστεύει»
Photo Credits: INTIME

«Η κλήση του Σιμάνσκι ήταν σοκ για πολλούς, όμως ο Μίχνιεβιτς τον πιστεύει πολύ», αναφέρεται σε αφιέρωμα πολωνικής ιστοσελίδας για τον άσο της ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η κλήση του Σιμάνσκι ήταν σοκ για πολλούς, όμως ο Μίχνιεβιτς τον πιστεύει πολύ», αναφέρεται σε εκτενές αφιέρωμα της ιστοσελίδας sport.pl στην κλήση του άσου της ΑΕΚ στην 26μελη αποστολή της Πολωνίας για το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο εν λόγω αφιέρωμα «η κλήση του Σιμάνσκι στην Εθνική ήταν ένα σοκ για πολλούς, όμως ο Τσεσλάβ Μίχνιεβιτς πιστεύει πολύ στη διάθεση του παίκτη».

Επίσης υπογραμμίζεται πως «ο Σιμάνσκι είναι εδώ και και χρόνια αναγνωρισμένος στο ελληνικό πρωτάθλημα, χάρη στις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ». Επισημαίνεται ότι «ο παίκτης χάρη στις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα κλήθηκε στην Εθνική».

Και τη συνέχεια γίνεται εκτενής αναφορά στους ποδοσφαιρικούς σταθμούς του παίκτη, αλλά ακόμη και στην οικογενειακή του κατάσταση.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X