Το Μουντιάλ 2022… στο StoiximaView

Το Μουντιάλ 2022… στο StoiximaView

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις από την ημέρα που η διοργάνωση ξεκινά, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022

Στην κατηγορία Προγνωστικά Μουντιάλ 2022, μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά για το Μουντιάλ, αφού αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο Επιλογές για τους αγώνες της φάσης των ομίλων, αλλά και τις νοκ-άουτ φάσεις των «16», αλλά και για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά Μουντιάλ 2022, τη μάχη για την τρίτη θέση στον μικρό τελικό, αλλά και τη μονομαχία για το τρόπαιο στις 18 Δεκεμβρίου.

Δες όλα τα ψαγμένα προγνωστικά για το Μουντιάλ 2022

Αναλύσεις Μουντιάλ 2022

Οι κορυφαίες δωρεάν Αναλύσεις για το Μουντιάλ 2022. Η ομάδα του Stoiximaview σας παρουσιάζει καθημερινά τις κορυφαίες αναλύσεις Μουντιάλ 2022 από το κουπόνι στοίχημα. Επιλέξτε εύκολα τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις της ημέρας για τη μεγαλειώδη διοργάνωση που διεξάγεται στο Κατάρ.

Οι κορυφαίες αναλύσεις για το Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ 2022 – Κανάλι

Μάθε που θα δεις το Μουντιάλ 2022. Το StoiximaView ετοίμασε ένα άρθρο για να απαντήσει στην ερώτηση που πιθανότατα έχουν αρκετοί, δηλαδή το «Που θα δω το Μουντιάλ;».

Διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022

Το Μουντιάλ 2022 πρόγραμμα αλλά και οι διασταυρώσεις που θα προκύψουν μετά τους ομίλους, υπάρχουν στο StoiximaView.

Πρόγραμμα Μουντιάλ 2022

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Μουντιάλ έχει ξεκινήσει. Στις 20 Νοεμβρίου γίνεται η σέντρα του μεγάλου τουρνουά, με το ματς ανάμεσα στο Κατάρ και το Εκουαδόρ. Ύστερα στην κανονική… ροή των ομίλων, θα μπορείτε να δείτε καθημερινά τρία ή τέσσερα παιχνίδια.

Ειδικά Στοιχήματα Μουντιάλ 2022

Στην κατηγορία Ειδικά Στοιχήματα Μουντιάλ 2022, μπορείτε να βρείτε επιλογές για μακροχρόνια στοιχήματα σε δυνατές αποδόσεις. Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης; Ποια είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ; Αυτές οι ερωτήσεις βρίσκουν απάντηση μέσα στα κείμενα που ετοίμασε η συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Mundial Stories

Οι μεγάλες στιγμές του παρελθόντος στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, έγιναν… ιστορίες και σας τις παρουσιάζουμε. Τα Mundial Stories «ζωντανεύουν» τις κορυφαίες Μουντιαλικές στιγμές μέσα από το ξεχωριστό συγγραφικό ύφος του Corner Stories, ενώ αναφέρει και κοινωνικοπολιτικές όψεις του ποδοσφαίρου.

Moυντιάλ 2022 – Battles

Οι μεγάλες αναμετρήσεις του Μουντιάλ 2022 ξεκινούν σε λίγες μέρες και οι Διονύσης Βερβελές, Γιώργος Περπερίδης, Βασίλης Μοιρώτσος και Mike Bull δίνουν τα προγνωστικά τους για κάθε ματς του Mundial 2022. Εσείς ψηφίζετε αυτόν που πιστεύετε ότι στο τέλος θα επικρατήσει στα προγνωστικά Μουντιάλ στα ομηρικά… Battles του StoiximaView.

Mάθετε περισσότερα για τα Battles

Το Μουντιαλικό κουπόνι σας ενημερώνει για όλες τις συναντήσεις του Μουντιάλ 2022, καθημερινά για να μην χάσετε λεπτό από τη δράση.

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022, λίγο πριν τη σέντρα της 20ης Νοεμβρίου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X