Μπακαμπού: «Δεν ήθελα να φύγω από τη Μαρσέιγ, με έβαζαν να παίζω… μπακ»

Μπακαμπού: «Δεν ήθελα να φύγω από τη Μαρσέιγ, με έβαζαν να παίζω… μπακ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ… επίθεση από τον Σεντρίκ Μπακαμπού στον Πάμπλο Λονγκόρια!

Ο στράικερ του Ολυμπιακού μίλησε στον steamer Ζακ Νανί για τη θητεία του στη Μαρσέιγ, εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρό της, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι δέχθηκε αφόρητη πίεση, προκειμένου να δεχθεί, τελικά, να αποχωρήσει. Θυμίζουμε, ο Μπακαμπού αποκτήθηκε από τη Μαρσέιγ τον περασμένο Ιανουάριο από την κινεζική Beijing Guoan, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2,5 χρόνια, αλλά τον Σεπτέμβριο έφυγε από το γαλλικό λιμάνι για εκείνο του Πειραιά.

Στη συνέντευξή του, λέει ο 31χρονος επιθετικός: «Ήθελαν χρήματα. Ωστόσο, όταν ήρθε ο Πάμπλο (σ.σ. Λονγκόρια) να με πάρει, μου μίλησε για δυόμισι χρόνια, δεν είναι για εμένα να φεύγω μετά από έξι μήνες. Λέω, λοιπόν: ”Όχι, δεν θέλω να φύγω, θέλω να μείνω”. Επιπλέον, υπάρχει το πρότζεκτ του Champions League. Σκόραρα σημαντικά γκολ την περασμένη σεζόν. Επιθυμία μου ήταν να είμαι στο πρότζεκτ, να συνεχίσω.

Και μετά άρχισαν να πέφτουν οι προσφορές… Μιλούσε για 6-7 εκατ. ευρώ. Ο Πάμπλο θα είπε από μέσα του: ”Δεν θέλει να φύγει, θα τον πιέσουμε. Οπότε δεν με έβαζαν να παίζω πια, με έβαζαν αριστερά. Να σου πω την αλήθεια, στην προπόνηση έπαιζα αριστερό μπακ, δεξί μπακ, παρόλο που είμαι επιθετικός»!

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X