Σκαλόνι: «Ο Μέσι το απολαμβάνει»

Σκαλόνι: «Ο Μέσι το απολαμβάνει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός και ηγέτης της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, απολαμβάνει την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπως δήλωσε την Τρίτη (15/11) ο προπονητής της «μπιανκοσελέστε» Λιονέλ Σκαλόνι στο περιθώριο της προετοιμασίας για το φιλικό με τα Η.Α.Ε. στο Αμπού Ντάμπι.

Η Αργεντινή θέλει να κερδίσει τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο της και για πρώτη φορά από το 1986 ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να παίξει βασικό ρόλο στην προσπάθειά τους.

«Τον βλέπω όπως είναι πάντα… Πρόθυμο να απολαύσει το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο Σκαλόνι στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (16/11) και πρόσθεσε: «Ξέρει πώς να αγωνιστεί όταν φορά αυτή τη φανέλα. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο με τους συμπαίκτες του, τις προπονήσεις, τη διαμονή και την όλη διαδικασία».

Η Αργεντινή θα παραταχθεί χωρίς τον μέσο Τζιοβάνι Λο Σέλσο στο τουρνουά του Κατάρ με τον Σκαλόνι να επισημαίνει πως θα είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσει. «Ποδοσφαιρικά δεν υπάρχει παρόμοιος παίκτης στην ομάδα. Αλλά θα εξαρτηθεί από το τι απαιτεί κάθε αγώνας».

Το φιλικό με τα Η.Α.Ε. θα είναι το τελευταίο τεστ της Αργεντινής πριν από την έναρξη του Μουντιάλ και τον αγώνα με τη Σαουδική Αραβία στις 22 Νοεμβρίου. Οι Αργεντινοί θα αντιμετωπίσουν ακόμη το Μεξικό και την Πολωνία στον 3ο όμιλο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X