Τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ περνάνε από τον Αλμέιδα - Αναμένεται η καθοριστική κουβέντα με τον κόουτς

Τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ περνάνε από τον Αλμέιδα - Αναμένεται η καθοριστική κουβέντα με τον κόουτς
Photo Credits: INTIME

Ο Αλμέιδα θα έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η διακοπή λόγω Μουντιάλ να έχει ξεκινήσει, ωστόσο η δουλειά στην ΑΕΚ δεν σταματάει, ειδικά μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Και πιο συγκεκριμένα στα μεταγραφικά.

Στην Ενωση, έχουν υπάρξει μερικές συζητήσεις για μεταγραφές στο εσωτερικό της ΠΑΕ, ωστόσο δεν έχουν ξεκαθαριστεί απολύτως τα πράγματα και οι προθέσεις του συλλόγου.

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί στον σύλλογο, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θα κρίνει εάν ο σύλλογος θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη. Και εκκρεμεί η καθοριστική κουβέντα με τον «Μάτι» για τα μεταγραφικά, πέραν της δεδομένης ενσωμάτωσης του Πάολο Φερνάντες προσεχώς.

Θέληση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ υπάρχει και ορισμένες ιδέες συζητιούνται, όμως δεν υπάρχει ακόμα κάτι ξεκάθαρο. Διότι όπως φάνηκε ξεκάθαρα και το περασμένο καλοκαίρι, ο Αλμέιδα έχει τον πλέον καθοριστικό ρόλο. Και ο ίδιος θα αποφασίσει τι θέλει με βάση το γκρουπ, και τα δεδομένα του.

Από την πλευρά του, ο «Πελάδο» θα εκμεταλλευτεί τις 12 μέρες άδεια που έδωσε στο σύνολό του και θα φύγει για μερικές μέρες στην Ισπανία προκειμένου να πάρει μερικές ανάσες.

Ακολούθως θα πιάσει δουλειά με το το τιμ του ενόψει προετοιμασίας στην Ολλανδία.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X