Αυτός ήταν ο Ολυμπιακός και η «παράγκα» του - Η ΑΕΚ εξοντώθηκε από την αλητεία Δημητρόπουλου (VIDEO)

Αυτός ήταν ο Ολυμπιακός και η «παράγκα» του - Η ΑΕΚ εξοντώθηκε από την αλητεία Δημητρόπουλου (VIDEO)

Μία ξεδιάντροπη και χυδαία επίδειξη δύναμης της παράγκας που είχε στηθεί και έδρασε για χρόνια προς όφελος του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 15 Νοεμβρίου του 1999, στο άδειο από κόσμο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας λόγω τιμωρίας από προηγούμενο αγώνα της ΑΕΚ, ο πανίσχυρος (εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων) Ολυμπιακός του (για πρώτη και τελευταία φορά παρόντα στο γήπεδο αυτό) Σωκράτη Κόκκαλη ήρθε και επέβαλε τον νόμο του με τον… γνωστό τρόπο που όλοι ξέρουμε. Στο ντεμπούτο του Ιταλού τεχνικού Αλμπερτίνο Μπιγκόν, μετά την αιφνίδια απομάκρυνση του Μπάγεβιτς από τρία χρόνια στον ερυθρόλευκο πάγκο, ο Ολυμπιακός έπρεπε να νικήσει εκείνο το δευτεριάτικο απόγευμα και νίκησε.

Ο Πατρινός Βαγγέλης Δημητρόπουλος, νοσηλευτής στο επάγγελμα και άπειρος διαιτητικά, με μόνο επτά ματς Α’ Εθνικής και κανένα ντέρμπι σε ενάμιση χρόνο στην Α’ Εθνική, ήταν ο… εκλεκτός του συστήματος για εκείνη τη μέρα. Αρνήθηκε δύο πέναλτι στην ΑΕΚ, έσπασε τα νεύρα των παικτών της με ανάποδα σφυρίγματα, τους φόρτωσε με κάρτες σε κάθε ευκαιρία και τους άφησε με δέκα στο 62’, όταν απέβαλε τον Καλιτζάκη.

Από εκεί και μετά, η δουλειά του Ολυμπιακού ήταν εύκολη και επιβλήθηκε 0-2, εξαγριώνοντας τους λίγους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο Δημητρόπουλος τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να κλείσει η Νέα Φιλαδέλφεια για δύο αγώνες και να τιμωρηθεί ο Μιχάλης Κασάπης με 24 αγωνιστικές! Αλλά τα χειρότερα ήρθαν όταν ο οπαδός της ΑΕΚ Βαγγέλης Θωμαϊδης που βρισκόταν στη θύρα 18, δεν άντεξε με όσα έβλεπε και η καρδιά του τον πρόδωσε.

Η συνέχεια δόθηκε στο Members Club του γηπέδου, όπου ο τότε πρόεδρος της ΕΠΑΕ Βίκτωρας Μητρόπουλος έγινε κόκκινο πανί για τους λίγους οπαδούς της ΑΕΚ. Μαζί του ήταν και ο μπράβος του, ο οποίος έγινε το επίκεντρο αιματηρού επεισοδίου, όταν τράβηξε περίστροφο και πυροβόλησε δύο φορές στο… ταβάνι.

Μετά από όλα αυτά, οι Ντέμης Νικολαϊδης, Ηλίας Ατματσίδης και Μιχάλης Κασάπης ανακοίνωσαν ότι δεν θα ξαναπαίξουν στην Εθνική Ομάδα, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα γίνονταν. Οσο για τον Δημητρόπουλο, δεν τον ξαναείδαμε σε γήπεδο. Λέγεται μάλιστα ότι εθεάθη την επομένη να αναχωρεί για Ιταλία από το λιμάνι της Πάτρας, επιβιβαζόμενος στο πλοίο μέσα σε μια πολυτελή Mercedes.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X